Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir bakarmısınız

Bir bakarmısınız

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bnm bir görevim vardı chain of fire 21 lvl gorevi denebden chain of fire bolumne girdim sonra dupre denen npc den gorev aldım ama ne yapıcagımı bilmiyorum
npc enter death front diyor tıklıyorum bisi olmuyor bunu nasıl yapabilirim

Similar threads

Görev İsmi : Defending Morte Level : 1 Görev İsmi : Qualifying Exam Başlangıç NPC : Skill Master Varies NPC Yeri : Loa Görev Bilgisi : 10 blaveruses öldür ve Skill Master görevi ver Bitiş NPC : Skill Master Varies Kazanç : 100 Dil Görev İsmi : Wiping Out Mofas Başlangıç NPC : Skill...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa Actua Soccer 3 Ana menüde Enter tuşuna basıp aşağıdaki kodları yazarak bonus takımları açabilirsiniz Yazdıktan sonra tekrar Enter tuşuna basın: Takım Kod Actua Soccer Web spit n spin Boat Racers tff hobby Food Group...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
:::Bilgiler::: Server Adı :KingzMuOnline Versiyon : Season6 Episode3 Server Kapasitesi : xx Dedicated : xx Up Time : 247 Website : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız nasil olacagini görmek isteyenler icin Forum : xx Üyelik Alımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Aşağıdaki kodları Enter tuşuna bastıktan sonra çıkan ekranda yazın Eğer olmazsa oyun esnasında yazarak deneyin: MEDUSA : işçiler medusa olur öldüğünde ise 'black rider' a dönüşür Tekrar ölürse 'heavy catapult' olur DIEDIEDIE : ne kadar adamınız varsa ölür RESIGN : yenilgiyi kabul edin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Aşağıdaki kodları Enter tuşuna bastıktan sonra çıkan ekranda yazın Eğer olmazsa oyun esnasında yazarak deneyin: MEDUSA : işçiler medusa olur öldüğünde ise 'black rider' a dönüşür Tekrar ölürse 'heavy catapult' olur DIEDIEDIE : ne kadar adamınız varsa ölür RESIGN : yenilgiyi kabul edin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,509Konular
982,853Mesajlar
30,641Kullanıcılar
allahexeSon üye
Üst Alt