Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar azıcık sacma bir istegm olacak fakat ltfen dısardan kendımım nasıl gorundugunu cok merak edıom avatarımda yani yanda resmım var nasıl tipim acaba takviye edermsınz Yüz üzrınden kac
Arkadaslar ben bu yıl üniversiteye basladım Cocukluktan gelen nedenlerden dolayı dısardan havalı görünen bi tipim o yüzden millet bana yaklasmakta cekinir öyle konusmazlar Bu yüzden sınıfta tek bi kızla konusuyorum cünkü onunda durumu benimle hemen hemen aynı Ben bu kıza defalarca bi arkadas bi...
Arkadaslar daha önceden actıgım konular var ola ki bilirsiniz kızla bi şekilde tanıstım oda beni sevdiğini söyledi yarın yanına gidicem nasıl davranmalıyım arkadaslar ltfen takviye edin ona neler söylemelyim ne sormalıyım Allah askına destek edin yarına cok eksik kaldı lütfen aklınızda ne varsa...
Arkadaslar kız arkadasım bnden 2 tane serseri icin ayrılalım diyor biri kuzeni biriside inegin biri o inek dediğimiz arkadas sürekli kız arkadasımı rahatsız ediyor bnde ağız dalaşı edemiyorum kız arkadasım yüzünden diğeride kuzeni tekrar tekrar ayrılıcaksın ayrılcaksın diyor kız bnden hic...
Abilerim ablalarım kardeşlerim ben 14 yaşındayım daha bu yıl liseye geçtim benzer semtte fazla hoşlandığım bir kız var ismi pelin daha kızla hiç konuşmadık beni dogru dürüst tanımıyor bile kız benim çok yakın bir arkadasımın kuzeni bi kaçtane daha arkadasım var kızın akrabası olan facede...
Arkadaslar diğer actıgım konuda kızla nasıl tanısabilirim demistim 14 yasındayım hemen şimdi aynı yaştayız azıcık mizah yaparak tanıstım bitanemle ondan hoslandıgımı anlamıstı bana cok sert tepkiler veriyordu git basımdan bırak bni felan bnde maymunluk yaptım azıcık iste neyse annesi felan gördü...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.