bir bayanın eşine olan sevgisi 1548449587 1548449587 birbayaninesineolansevgisi5c4b7735d7e56gifbirbayaninesineolansevgisi5c4b7735d7e56gif birbayaninesineolansevgisi5c4b7735d7e56gif Bir bayanın eşine olan sevgisi ıÜüAkşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabahtan uyanmış Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış Komodinin üzerinde bir kadeh su ve iki aspirin duruyor Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri pak ve ütülenmiş Aspirinleri içerken,komodindeki not dikkatini çekmiş; ''Sevgilim, günaydın Kahvaltın mutfakta Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim Seni seviyorum Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş; Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, ayyaş olarak eve geldiğinde Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, gerisinde kustun, sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış? Annenın cıldırması gerekıyordu? Onu mu soruyorsun Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp,pantalonunu çıkarmaya çalıştığında, Bayan, beni yalnız bırakın, ''BeN EvLi Bir AdAMıMdedin