bİr bebeĞİn yarim kalan gÜnlÜĞÜ 5 Ekim: Bugün var edildim buradayim varim,Mühis bir duygu bu varoldugumu az önce annem ve babam bilmiyor Bir Elma cekirdeginden bile kücügüm lakin nede olsa ben benim varim ya bu bana yetiyor Az Önce bedenim belirsiz bir şekilde,yüzüm yok fakat varligimi ve benligimi hissedebiliyorumBir kiz olacagim ve baharda cicekleri sevecegim 19 Ekim: Birazcık büyüdüm kimildamam mümkün degilAnnem az önce farkinda degil ama onun kaniyla besleniyorumKalbini dolasip gelen simsicak kan bana geliyor Beni sevecek bir kalbin kipirtilarini simdiden hissediyorum,Annem beni cok sevecekAnnem icin güzel bir sürpriz olacagim 23 Ekim:Hic görmedigim bir el agzimi bicimlendirmeye basladi,dudaklarimda onun dokunusunu hissediyorum,Bu elin dokundugu yerler dudagim damagim oluyorDüsünün bir yil daha sonra bu elin dokundugu yerde tebessümler acicak gülecegimDudagimdan ve dilimden sözler dökülecek Anne diyecegimAnne duyuormusun beni? seninle konusacagimSana gülecegim Kimilerine kadar hala daha var degilmisimNasil olur? varim ve gülücükler sunacak dudaklarimda elde etmek üzereHem sonra bir ekmek kirintisi ne değin kücük olursa olsun yeniden ekmekdir,öyle degilmi annecigim ah bir konusabilsem! 27 Ekim:Bügun o kadar mutluyumIcimde tatli bir kipirti basladi atan bir kalbim var kalbim atmaya basladi,hayatim baştan başa atip duracak,sevgilerle dolduracagim kalbimi,tipki annemin ama gibi,annem bedeninde iki tane kabin ansızın atmaya basladigini bilse ne kadar da sevinirdi,duyuyormusun anne? 2 Kasim: Hergün birazcık daha büyüyorum,Kollarim ve bacaklarimda bicimlenmeye basladi,hele bir büyüsün kollarim bak nasil kucaklayacagim seni annecigim,su ayaklarimda tamamlansin da beraber cicekli bahcemizde yürüyelim,şayet birlikte okula gideriz 12 Kasim: Ah Evetbunlar,bunlar ne dek şirin ve kücük seyler ,aman allahim parmaklarimda cikmaya basladi,bunlarla cicek toplayacagim,annemin elini tutacagim,kalem tutacagim,belkide hoş bir siir yazacagim,annecigim ordamisin? Ellerimi ellerinin arasina ayarlamak icin sabirsizlaniyorum 20 Kasim: Ohh nihayetannem doktora gitti burda oldugumu ögrendiyasasinn!hekim teyze özel bir cihazla gördü beni,ultrason diyorlarmisResmimi bile cekdiSeviniyormusun annecigim? Seneye kalmaz kollarinin arasinda olacagim 25 Kasim: Artik babamda burda oldugumu ögrendi;ama hemen şimdi kiz oldugumun farkinda degiller onlara sürpriz yapacagim 10 Aralik: bugün yüzüm tamamlandi artik iki güzel gözüm,biri kücük burnum,dudaklarim ve yanagim var,anneme benziyorum galiba 13 Aralik: Artik cevreme bakabiliyorumetrafim cok karanlik lakin olsun,yinede mutluyum yasiyorum ve varimKisa bir vakit sonra gün isiginida görebilecegim,renkleri ve cicekleri taniyabilecegimRüyamda gördüm,dünyada gökkusagi diye bisey varmis,onu cok merak ediyorumannecigim babacigim sizin yüzünüzüde görecegim,tanisacagiz,mutlu olacagiz,gülüsecegiz 24 Aralik: Kulaklarim daha iyi duyuyor artik,annecigim senin kalbinin seslerini duyuyorumBenim kalbimin atislarinida sen duyabiliyormusun? Hatta sesini bile taniyabiliyorum Sesin ne dek tatli,hic duymadigim bisey buGüzel vede saglikli bir kiz olacagim kollarinda uyuyacagim,yüzüne bakacagim,o tatli sesini dinleyecegim,benim icin ninni de söyleyecekmisin annecigim? Sende beni özlüyorsundur mutlaka,beni koklayacaksin cok seveceksin degilmi? 28 Aralik: Anne burda biseyler oluyorDoktor abla niçin mutsuz bakiyor o kadar?sense aci cekiyor gibisin,yürek seslerin degisdisusdunBenimle neden konusmuyorsun anne?anneanneannecigim,yüzümde soguk bir sey hissediyorumAnne yüzümü parcaliyorlar anne neolur birseyler yap canim cok aciyorKolumu cekiyorlar anneanneeAyaklarimi parcaliyor bu sey anneBeni sana baglayan damari kopardilar anneannekalbimi parcaliyorlarannecigimmanneean KÜRTAJINIZ TAMAMLANDI HANFENDI GECMIS OLSUN 1549107965 1549107965 birbebeginyarimkalangunlugu5c558301b8627birbebeginyarimkalangunlugu5c558301b8627 http:imgfrmtrcomimagessmiliesfrowngif