Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Cıktı (Oldu) Pir Cıktı (Oldu) Deyiminin Anlamı

Bir Cıktı (Oldu) Pir Cıktı (Oldu) Deyiminin Anlamı
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir Cıktı (Oldu) Pir Cıktı (Oldu) Deyiminin Anlamı nedir Ne anlama gelir

Cevap: Bir Cıktı (Oldu) Pir Cıktı (Oldu) Deyiminin Anlamı

Bir cıktı, pir cıktı: Kendisinden beklenmeyen şeyler yapan kimseler icin kullanılır

Similar threads

Arpa Ektim Darı Cıktı Deyiminin Anlamı Arpa Ektim Darı Cıktı Anlamı Arpa Ektim Darı Cıktı Deyiminin Anlamı Arpa ektim darı cıktı deyiminin anlamı: Ters sonuc veren işler icin soylenirBir iş ile ilgili bazı planlar yapılmış buna uygun maddi manevi yatırımlar yapılmış uğraşlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Garip hırsızlığa cıksa, ay ilk aksamdan doğar atasozu anlamı Cevap: Garip hırsızlığa cıksa, ay ilk aksamdan doğar Gariban birisi hic yapmadığı bir şeyi ilk defa yapsa mutlaka ertesi gun olmadan yaptığı kotuluk ortaya cıkar
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bir Çıktı (Oldu) Pir Çıktı (Oldu) Deyiminin Anlamı nedir Ne kavrama gelir Cevap: Bir Çıktı (Oldu) Pir Çıktı (Oldu) Deyiminin Anlamı Bir çıktı, pir çıktı: Kendisinden umulmayan şeyler yapan kimseler için kullanılır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Ağaca Cıksa Pabucu Yerde Kalmaz Deyimi Ağaca Cıksa Pabucu Yerde Kalmaz ne demek Ağaca Cıksa Pabucu Yerde Kalmaz Anlamı Ağaca Cıksa Pabucu Yerde Kalmaz Deyiminin Anlamı İşini yoluna koymasını bilen adam, uyanık anlamında soz
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Altta Kalanın Canı Cıkmak Deyiminin Anlamı Nedir? Altta kalanın canı cıksın ne demek, Altta kalanın canı cıksın deyimi Altta Kalanın Canı Cıkmak Deyiminin Anlamı Altta kalanın canı cıksın: Herkes başının caresine baksın, gucsuzleri duşunme, gucu yetmeyene ne olursa olsunanlamında kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,499Konular
982,578Mesajlar
30,333Kullanıcılar
anankskdSon üye
Üst Alt