Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

BİR ÇİRKİNİN İTİRAFLARI (alıntıdır)

BİR ÇİRKİNİN İTİRAFLARI (alıntıdır)
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
BİR ÇİRKİNİN İTİRAFLARI (alıntıdır) Dogdugumda doktorlar babama gelip elimizden geleni yaptik, lakin ne yazik ama dişari ciktidemişler Dogum kontrolu reklamlari icin hastane duvarlarina benim resmimi asmayi önerge etmişler Annemin sabahtan bulantilari beni dogurduktan daha sonra başlamiş hatta hatirliyorum da ona ilk sarilmak istedigimde lutfen sadece dost kalalimdemişti Amcam olmeden onu son defa kucagima almak istiyorumdemiş bunu elektrikli sandalyede infaz edilecegi sirada soylemiş Deniz kenarina inip kumlara uzandigimda bocekler beni derhal kuma gommeye başlardi Bir gun sokakta kaybolmuştum, dolaşirken bir polise rastlamiştim ve ondan yardim istemiştim annemi bulabilecek miyiz?diye sordugumda bana bilemiyorum, saklanabilecegi o kadar cok yer vardemişti Bir keresinde de beni fidye icin kacirmişlardi ve bir parmagimi kesip babama gondermişlerdi, babam da bu parmaktan cikaramadik, daha pozitif kanit gonderindiye cevap yazmişti Gecenlerde doktoruma gittim, her sabahleyin yuzumu yikarken aynaya baktigimda midem bulaniyor, acaba neyim var?dedim id Hekim bilmiyorum lakin gozlerinizde hicbir sorun değildedi Sonradan bir şişe viskiyle bir kutu uyku ilaci yutmami ve dinlenmemi soyledi  

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt