Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Çocuk Sevdim dizisinden Gülcan Arslan dizi setini anlatıyor

Bir Çocuk Sevdim dizisinden Gülcan Arslan dizi setini anlatıyor
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir Çocuk Sevdim dizisinden Gülcan Arslan dizi setini anlatıyor bir çocuk sevdim dizisi gülcan arslan dizi seti kamrea arkası röportajı burada arkadaşlar Ekranların yeni dizilerinden olan Bir Çocuk Sevdim dizisinde ancak 17 yaşında oysa Mine karekterini canladıran Gülcan Arslan dizi setinde başıma gelmeyen kalmadıdemiş ve dizi setinden çarpıcı direktifler yapmış Melek'lerim Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle son dönemlerin dikkat çeken genç yıldızlarından olan Gülcan Arslan Bir Çocuk Sevdim dizisini bakın, Hürriyet Kelebek'te bulunan haberde nasıl anlatmış Melek'lerim 1549264196 1549264196 bircocuksevdimdizisindengulcanarslandizisetinianlatiyor5c57e5498acf7bircocuksevdimdizisindengulcanarslandizisetinianlatiyor5c57e5498acf7bircocuksevdimdizisindengulcanarslandizisetinianlatiyor5c57e5498acf7 Bir Çocuk Sevdim'in Mine'si Gülcan Arslan son dönemin en çok uyarı çeken yüzlerinden Sadri alışılmış Kültür Merkezi'nde eğitim bölge Arslan, başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiriyor Zorlu sahnelerdeki performansı ile set ekibinin de takdirini kazanan genç oyuncu bu sette başıma gelmeyen kalmadıdiyor “Bir Çocuk Sevdimin Mine’si aşkı 17 yaşında buldu lakin sanırım aşk ona hatalı davrandı Sahiden ona hatalı davranan aşk değil Mine de Sinan (Hakan Kurtaş) da aşklarına sahip çıkmak için ellerinden geleni yapıyor Fakat katılaşmış kalpler, bu taze taze, saf ve pak aşkı görmezden gelmeye, değil etmeye çalışıyor Bu da ilişkilerini zora sokuyor Dizinin yeni bölümünde Mine’yi engebeli bir karar bekliyor diyebilir miyiz? Mine değil, onun adına başkaları kararlar veriyor Mine’nin kavgası da bu zaten Kendi vücuduna, kaderine, geleceğine kendisi karar verecek Onun rehberi, kendi duyguları, hissettikleri Zaten bu yüzden her zaman “asi diye suçlanmış SİNAN HER ZAMAN MİNE’NİN HAYATINDA OLACAK Peki Sinan, en ince ayrıntısına kadar gitti mi Mine’nin hayatından? Sinan, Mine’nin hayatında daima olacak Fakat ilişkilerinin alacağı şekil konusunda bir şey söyleyemem Onu senaristlerimiz biliyor Mine, aşkı için çabalıyor ama büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor Ona bu hüznü yaşatan Sinan’ı unutabilir mi? 17 yaşında bir kız, kendisine bunca şey yaşatan, karnındaki bebeğinin babasını unutabilir mi? Ablası da Mine’yi çok kıskanıyor İlerleyen bölümlerde ikisi arasında bir çatışma görecek miyiz? Emine’nin kıskançlığı gerçekte Mine’ye yok Hayatta kendi isteklerini, arzularını gerçekleştirememiş, hep bastırmış, bastırılmış bir kişilik Kıskançlığı bu yüzden FISKİYE GÖRSEM, ALTINA KOŞACAK DURUMA GELDİM! 25 yaşındasınız ama 17 yaşında bir kızı oynuyorsunuz Nasıl bir his bu sizin için? Ayıkken sarhoşu, sağlıklıyken hastayı oynamak nasılsa bu da biraz öyle Karakteri koyulmak ve yorumlamakla ilgili Tabii Naz Erayda’nın kostümleri, saç ve makyajın manâlı katkısını da eklemek gerek Sette yaşam nasıl gidiyor? Sette her şey mükemmel Her anım ilginç Başıma gelmeyen şey kalmadı! Helikopterler, uçurumdan atlamalar, sualtı Yağmurları söylemiyorum bile Artık fıskiye görsem, altına koşacak duruma geldim! (Gülüyor) SUALTI SAHNELERİNDEN SONRA SAATLERCE KENDİME GELEMEDİM İkinci bölümdeki uçurum sahnesi çok konuşuldu O sahne sizi zorladı mı? Neler hissettiniz çekimlerde? Babayla kızın duygularını ve yaşanan olayın ağırlığını anlatan, mükemmel bir sahneydi Çekimlerde zaten o duyguları yaşıyorsunuz Duygusu fazla yüksek bir sahneydi Tüm set ekibi de bu duygunun farkındaydı Ve natürel Çetin Tekindor Şahane bir aktör O olmasaydı, o sahne katiyen o kadar olmazdı Sualtı sahnelerimiz de iki saat kadar sürdü fakat bittiğinde saatlerce kendime gelemedim Çetin Tekindor ile ortak oynamak nasıl bir duygu? Olağan bir cevap ama klasik iyidir: O bir mektep! REKABET ETMİYORUZ “Bir Çocuk Sevdim, cuma ekranına hareket getirdi Sizin cuma günü yayınlanan diğer yapımlara bakma şansınız oluyor mu? Ilk bölümlerin çekimi sırasında birazcık yoğun çalıştığımız için bakabilme şansım olmadı Fakat biz rekabet duygusu içinde değiliz Sadece işimizi hak ettiği şekilde yapmaya odaklanmış durumdayız  

858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt