Bir Çocuk Sevdim Dizisinin Sinan'ı Hakan Kurtaş ile Görüşme bir çocuk sevdim dizisi oyuncuları sinan hakan kurtaş kimdir biyografisi röportajı hakkında ayrıntılı bilgiler mekanıcom'da Kanal D'nin sevilen dizisi Bir Çocuk Sevdim beğenilerek izlenmeye devam ediyor meleklerDaha önceki yazımızda biyografisine yer verdiğimiz Bir Çocuk Sevdim dizisinin genç oyuncu Hakan Kurtaş (Sinan) ile yapılan röportajı sizlerle paylaşıyorum melekler 1549264308 1549264308 bircocuksevdimdizisininsinanihakankurtasileroportaj5c57e5b98057ebircocuksevdimdizisininsinanihakankurtasileroportaj5c57e5b98057ebircocuksevdimdizisininsinanihakankurtasileroportaj5c57e5b98057e Kanal D’nin yeni dizisi “Bir Çocuk Sevdim, yeni bir star yarattı Canlandırdığı Sinan karakteriyle dikkatleri üstüne çeken Hakan Kurtaş, yükseliş öyküsünü Elle Man dergisine anlattı Tiyatro ve dizi oyunculuğunu birlikte yürütüyor Bunu çoğumuz biliyoruz Manâsız zamanlarında gitar çalıyor Bundan, büyük olanak yakın çevresinin ve kendisini sıkı peşine düşüp takip eden hayranlarının haberi vardır Evde durmayı pek sevmiyor Bunu, ağaçların gölgesinde bol buzlu ve naneli limonatalar eşliğinde yaptığımız sohbet esnasında söylüyor O gün Hakan Kurtaş hakkında daha o kadar çok şey öğrendim “Bir Çocuk Sevdim dizisinin Sinan’ıyla buluşur buluşmaz sorulara geçiyorum Bir oyuncuyu en fazla ne motive eder? “Beni motive eden, bir şeylerin tükenmemesi Oyunculuğun ebedi bir alan olması Her gün, tümü bambaşka karakterlerde binlerce insan doğuyor herkes oynanmaya bedel Peki rekabet meselesi? “Ben kimseyle rekabet içinde ya da böyle bir yarış içinde değilim Bu işin ‘bir başkasından daha iyi oynayayım’ ya da ‘ırk beni daha çok sevsin’ duygusuyla yapılabileceğine inanmıyorum Yalnızca oynadığım karakteri ve anlatmak istediğim hikayeyi düşünüp bunu en doğal ve arkadaşça veya en eşsiz şekilde aktarmayı önemsiyorum Canlandırdığı her karakteri iyi oynayabilmek için sevmek zorunda mı? “Nasıl Olursa Olsun çabuk katili sevmezsiniz fakat onu da anlamaya çalışmalısınız ışin tuhafı, oynarken işin şeytanca tarafı da bu aslında ister istemez o seri katili de seviyorsunuz KENDİMİ İZLEMEKTEN ÇOK MÜSAMAHA ALMIYORUM Kendini televizyonda izliyor mu yoksa “Kendimi izleyemiyorum diyenlerden mi? “Kendimi izleyemiyorum diyenlerden değilim Fakat kendimi büyük şımartma alarak, daima izlediğim de söylenemez İzlerim ama bundan fazla müsamaha almam Tiyatro ya da dizide canlandırdığı karakteri düşünmediği her anını, kendisine ait abes zamanlar olarak tanımlıyor Fakat o nesil anlarda bile şöyle manâsız oturup dinlenmek gibi bir derdi yokmuş: Yazıyor Düz yazı, hikayeler; hatta geçmişte bir tiyatro oyunu bile yazmış şimdilik tümü deneme aşamasında Daima dendiği gibi, o da çocukken oyuncu olmayı mı düş etti? Gerçekten aklına gelen diğer bir iş yok muydu? “Babam doktordu; doktor olmayacaktım, onu biliyordum Yazısı çok kötüydü! Küçükken ileride ne gerçekleştirmek istediğini enine boyuna düşünmediğini anlatıyor Ama oyunculuk fazla erken yaşta aklına düşmüş sonra bu kararının fazla doğal karşılandığını sanmayın Ama bunu ne kadar çok istediğini anladıklarında ailesi de kararına hürmet duymuş “şu anda natürel oysa çok mutlular diyor KLİŞELERE HİÇ TAHAMMÜLÜM YOK Sıra sevdiği, oyunculuğunu beğendiği isimlere gelince başlıyor sıralamaya: Johnny Depp, Heath Ledger, James Franco, Colin Farrell Peki onlardan bir şeyler kapmaya çalışıyor mu? “Zaten daima o gözle bakıyorum Hepsi o kadar iyi ancak, her birini ‘iyi ama onlarla benzer mesleği yapmaya çalışıyorum’ duygusuyla izliyorum Geçen yıl ilk kez bir sinema filminde de rol aldı, adı “Ceset Sinemanın tadını bölge natürel ancak devamının da gelmesini istiyor Kendisine verilen her rolün hakkını vermeyi fazla umursuyor Mesela Balat’ta hayata tutunmaya çalışan bir çocuğu canlandırıyor ve kötü ya da samimi olmadan oynuyorsa, o çocuğa adaletsizlik ettiğini düşünüyormuş ınandığı hikayelerde rol almayı istiyor Ve hemen açıklıyor: “Klişelere tahammülüm değil Dram ya da komedi, klişe öykü ve klişe roller beni heyecanlandırmıyor Tabii ki onlar da yapılmalı, onların da izleyicisi var Ama beni daha özgün, öbür karakterler mutlu ediyor HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ BOKS YAPIYOR Öyle görünüyor ama son zamanların favori sporu boks Ve belli ona başlayan oyuncular tamamen daha da popüler olacak Hakan Kurtaş da, demin provaları devam eden yeni bir oyun için son sekiz aydır haftanın üç günü boks yapıyormuş Netice? Boksa yatkın olduğu ortaya çıkmış KADININ BAĞIMSIZLIK VE DEĞİŞİME AÇIK OLMASI GEREK Mutluluğu nasıl betimleme ediyor? Pek çok insanın kendi istediğini yapamadığı bir dünyada, istediğini olabilmek Nerede yaşamak isterdi? İstanbul’da yaşamaktan memnunum fakat Barcelona da insanları, mimarisi, havası ve müziğiyle benim için bir seçenek olabilirdi Bir kadında en fazla uyarı ettiği şey? Özgür ve değişime açık olması Gözde sinema filmi kahramanı? Fight Club’ta Brad Pitt’in canlandırdığı Tyler Duden En büyük başarısı? Çok erken yaşta kendi istediği mesleğin peşinden gitmek En çok kullandığı kelime? Hani Doğaüstü bir gücü olsa ne gerçekleştirmek isterdi? Uçmak