Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Çocuk Sevdim Yayından Neden Kaldırıldı buyrun öğrenelim meleklerim

Bir Çocuk Sevdim Yayından Neden Kaldırıldı buyrun öğrenelim meleklerim
0
172

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir Çocuk Sevdim Yayından Neden Kaldırıldı buyrun öğrenelim meleklerim Bir Çocuk Sevdim Yeni Sezon Yayında Niçin Yok Bir Çocuk Sevdim Yeni Sezonda Ekranlarda Olmayacak Sanatçı oyuncu Çetin Tekindor ve Bülent İnal'ın başrollerini paylaştığı Bir Çocuk Sevdim dizisi son oldu Melek'lerim Sezon finali yapan Bir Çocuk Sevdim dizisi ekranlarda bundan böyle olmayacak Peki Bir Çocuk Sevdim dizisi neden kaldırıldı, onu da bu haberimizde öpreniyoruz Melek'ler 1549260087 1549260087 bircocuksevdimyayindannedenkaldirildibuyrunogrenelimmeleklerim5c57d53b84ca5bircocuksevdimyayindannedenkaldirildibuyrunogrenelimmeleklerim5c57d53b84ca5bircocuksevdimyayindannedenkaldirildibuyrunogrenelimmeleklerim5c57d53b84ca5 Star TV’de yayınlanan Bir Çocuk Sevdim sezon finali yaptığı halde yapılan son açıklamaya göre yeni sezonda ekranlarda olmayacak Başrollerini Bülent İnal, Çetin Tekindor, Gülcan Arslan ve Hakan Kurtaş’ın paylaştığı Bir Çocuk Sevdim kanalın Doğuş Grubu’na satılmasının ardındaki Kanal D’den Star TV’ye aktarma olmuştuDizinin yayınını son verildiği Bir Çocuk Sevdim dizisinin Facebook’taki resmi sayfasından duyuruldu  

858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt