Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Çocuk Sevdim Yayından Neden Kaldırıldı

Bir Çocuk Sevdim Yayından Neden Kaldırıldı
0
155

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir Çocuk Sevdim Yeni Sezon Yayında Niçin Değil

Bir Çocuk Sevdim Yeni Sezonda Ekranlarda Olmayacak

Star TVde yayınlanan Bir Çocuk Sevdim sezon finali yaptığı halde yapılan son açıklamaya göre yeni sezonda ekranlarda olmayacak

Başrollerini Bülent İnal, Çetin Tekindor, Gülcan Arslan ve Hakan Kurtaşın paylaştığı Bir Çocuk Sevdim kanalın Doğuş Grubuna satılmasının ardından Kanal Dden Star TVye transfer olmuştuDizinin yayınını son verildiği Bir Çocuk Sevdim dizisinin Facebooktaki resmi sayfasından duyuruldu

*

Similar threads

Bir Cocuk Sevdim Yeni Sezon Yayında Neden Yok Bir Cocuk Sevdim Yeni Sezonda Ekranlarda Olmayacak Star TVde yayınlanan Bir Cocuk Sevdim sezon finali yaptığı halde yapılan son acıklamaya gore yeni sezonda ekranlarda olmayacak Başrollerini Bulent İnal, Cetin Tekindor, Gulcan Arslan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Bir Çocuk Sevdim Yayından Neden Kaldırıldı buyrun öğrenelim meleklerim Bir Çocuk Sevdim Yeni Sezon Yayında Niçin Yok Bir Çocuk Sevdim Yeni Sezonda Ekranlarda Olmayacak Sanatçı oyuncu Çetin Tekindor ve Bülent İnal'ın başrollerini paylaştığı Bir Çocuk Sevdim dizisi son oldu Melek'lerim Sezon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Bir Çocuk Sevdim Oyuncuları, Bir Çocuk Sevdim Oyuncuları, Bir Çocuk Sevdim dizisi Oyuncuları Bir Çocuk Sevdim dizisi başrol oyuncuları,oyuncuları ve oynadıkları karekterler şöyle; Bülent İnal Timur Gülcan Arslan Mine Hakan Kurtaş Sinan Çetin Tekindor Turan Şefika Ümit Tolun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Bir Çocuk Sevdim Hangi Kanala Geçti Bir Çocuk Sevdim yeni kanalı Bülent İnal, Çetin Tekindor, Gülcan Arslan ve Hakan Kurtaş'ın başrollerini paylaştığı Bir Çocuk Sevdim, artık S tar TV 'de ekrana gelecek Dizi, gelecek haftalardan itibaren yenilenen Star'da izleyici aleyhinde olacak *
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Bir Çocuk Sevdim dizi Oyuncuları Bir Çocuk Sevdim Oyuncuları, Bir Çocuk Sevdim Oyuncuları resimleri Bir Çocuk Sevdim Oyuncu kadrosu, Bir Çocuk Sevdim Oyuncular Bülent İnal Timur Gülcan Arslan Mine Hakan Kurtaş Sinan Çetin Tekindor Turan Şefika Ümit Tolun Esmahan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt