Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Cocuk Sevdim Yayından Neden Kaldırıldı

Bir Cocuk Sevdim Yayından Neden Kaldırıldı
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bir Cocuk Sevdim Yeni Sezon Yayında Neden Yok

Bir Cocuk Sevdim Yeni Sezonda Ekranlarda Olmayacak

Star TVde yayınlanan Bir Cocuk Sevdim sezon finali yaptığı halde yapılan son acıklamaya gore yeni sezonda ekranlarda olmayacak

Başrollerini Bulent İnal, Cetin Tekindor, Gulcan Arslan ve Hakan Kurtaşın paylaştığı Bir Cocuk Sevdim kanalın Doğuş Grubuna satılmasının ardından Kanal Dden Star TVye transfer olmuştuDizinin yayınını son verildiği Bir Cocuk Sevdim dizisinin Facebooktaki resmi sayfasından duyuruldu

imagesbircocuksevdimyayindannedenkaldirildi5aefbba258bcd

Similar threads

Bir Çocuk Sevdim Yayından Neden Kaldırıldı buyrun öğrenelim meleklerim Bir Çocuk Sevdim Yeni Sezon Yayında Niçin Yok Bir Çocuk Sevdim Yeni Sezonda Ekranlarda Olmayacak Sanatçı oyuncu Çetin Tekindor ve Bülent İnal'ın başrollerini paylaştığı Bir Çocuk Sevdim dizisi son oldu Melek'lerim Sezon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Bir Çocuk Sevdim Yeni Sezon Yayında Niçin Değil Bir Çocuk Sevdim Yeni Sezonda Ekranlarda Olmayacak Star TVde yayınlanan Bir Çocuk Sevdim sezon finali yaptığı halde yapılan son açıklamaya göre yeni sezonda ekranlarda olmayacak Başrollerini Bülent İnal, Çetin Tekindor, Gülcan Arslan ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Bir Cocuk Sevdim Oyuncuları, Bir Cocuk Sevdim Oyuncuları, Bir Cocuk Sevdim dizisi Oyuncuları Bir Cocuk Sevdim dizisi başrol oyuncuları,oyuncuları ve oynadıkları karekterler şoyle; Bulent İnal Timur Gulcan Arslan Mine Hakan Kurtaş Sinan Cetin Tekindor Turan Şefika...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
imagesbircocuksevdimhangikanalda5ad1d9957f108 Bir Cocuk Sevdim Hangi Kanala Gecti Bir Cocuk Sevdim yeni kanalı Bulent İnal, Cetin Tekindor, Gulcan Arslan ve Hakan Kurtaş'ın başrollerini paylaştığı Bir Cocuk Sevdim, artık S tar TV 'de ekrana gelecek Dizi, gelecek haftalardan itibaren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Bir Çocuk Sevdim Dizisi Konusu bir çocuk sevdim dizisi konusu yeni sezon kanal d resimleri yayınlama tarihi ile ilgili bilgiler burada melekler KAnal D ekranları yeni sezonda yeni bir diziyle ekranlarımızı şenlendirecek meleklerbircocuksevdimdizisikonusu5c57e7425bdecalt Bu yeni dizide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt