Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bir cocuk sevdim

bir cocuk sevdim
0
244

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ßir cocuk qordum uzakLarda

qozLeri kederLi hatta korkuLu

herşeye rağmen bir an quLumsedi cocuk

sıcak sade ama biraz kuşkuLu

imagesbircocuksevdim5adb0a9d322f6

bir cocuk sevdim uzakLarda

sanıyordum ki onun ozLemi de buydu

o ise bir bakışta beni ortuLerimden

yaLnızca duyquLarıyLa soydu

imagesbircocuksevdim5adb0a9e4b59b

ben boyLe yurek qormedim

boyLe sevqi

şimdi cocuk buyumekte qunbequn

butun huzunLeri okşadı birer birer

gizLi bir umide sarıLarak biraz kuskun

imagesbircocuksevdim5adb0a9f5de96

bir cocuk qordum uzakLarda

biraz cocuk biraz adam biraz hicti

eLLerinde yaşLı zaman demetLeri

daha once denenmemiş yeni bir yoL secti

imagesbircocuksevdim5adb0aa063819

bir cocuk sevdim uzakLarda

bir eLinde yarın obur eLinde dun

erken ihtiyarLamaktan

sanki biraz uzqun (

dunyanın haLine bakıp quLdu qecti

Similar threads

Zeynep Dizdar Bir Cocuk Sevdim şarkı sozleri Bir cocuk gordum uzaklarda Gozlerim kederli hatta korkulu Her şeye rağmen bir an gulumsedi cocuk Sıcak sade ama biraz kuşkulu Bir cocuk sevdim uzaklarda Sanıyordum ki onun ozlemi de buydu O ise bir bakşta beni ortulerimden Yalnızca yalnızca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Bir Cocuk Sevdim Dizisi Muziği Bir Cocuk Sevdim Dizi Muziği Sozleri Bir Cocuk Sevdim Uzaklarda Sozleri Bir cocuk gordum uzaklarda Gozleri kederli hatta korkulu Her şeye rağmen biraz gulumsedi cocuk Sıcak sade ama biraz kuşkulu Bir cocuk sevdim uzaklarda Sanıyordum ki onun ozlemi de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Aylin Aslım şarkı sozleri Aylin Aslım butun şarkıları Aylin Aslım şarkıları imagesaylinaslimsarkilari5adae129af8a7 Aylin Aslım'ın tum şarkılarına bu başlık altından ulaşabilirsinizimagesaylinaslimsarkilari5adae12ac5341gif 4 Gun 4 Gece 4 gun 4 gece ağladım ben 4 gun 4 gece yağdı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Zeynep Dizdar Bir Çocuk Sevdim sertap erener bir çocuk sevdim Son zamanların en çok dinlenen ve en takdire değer şarkıları arasında gösterilen Zeynep Dizdar'ın Bir çocuk Sevdim adlı şarkısı internette de en fazla tık alanlar arasında 1549253759 1549253759...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Bir Çocuk Sevdim Dizisi Müziği Sözleri bir çocuk sevdim dizisi müziği şarkı sözleri ile ilgili bilgiler burada melekler Reyting savaşına Eylül ayında girecek olan Kanal D'nin yeni sezon dizisi Bir Çocuk Sevdim'in fragman şarkısının sözlerini paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt