Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir comertlik orneği

Bir comertlik orneği
0
404

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bir comertlik orneği Yezid bin Muhelleb, oğlu ile colde yolculuk ediyordu

Bu sırada bir bedevi cadırına konuk oldular Cadır sahibesi hanım onlar icin bir oğlak kesti

Yedikten sonra Yezid ogluna: 'Yanında ne kadar para var? dedi Yuz dinar deyince tamamını 0 kadına vermesini emretti Oğlu Bu pek fakir bir kadındır Az bir meblağa da razı olur Hem seni de tanımaz demesi uzerine: Her ne kadar az miktar onu razı edecekse de beni razı

etmez O beni tanımıyorsa da ben kendi nefsimi daha iyi biliyorum cevabını verdi

Similar threads

Güzel bir ahlaka sahip olabilmek ancak Allah'tan korkmakla ve O'nun emirlerine kesin olarak boyun eğmekle mümkündür Bir insanın güzel ahlaka sahip olması ve bunu kararlılıkla sürdürebilmesi için, güçlü bir Allah sevgisi ile birlikte güçlü ve derin bir Allah korkusu taşıması gerekir Allah'tan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
PEYGAMBERİMİZİN ÖRNEK AHLAKI Hz Muhammed Aleyhissalâtü Vesselam Takdim Ahlâkta Mükemmel Örnek Peygamberimizin Ahlâkî Özellikleri Ahlâk Sahasında Büyük İnkılâp Peygamberimizin Gençliği Yakınlarının Dilinden Peygamberimizin Ahlâkı Peygamberimizin Tevazuu Peygamberimizin Hilmi ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
KURAN'IN BAZI SIRLARI Gerçek şu ki kulluk eden bir topluluk için bunda (Kur'an'da) 'açık bir mesaj' (veya gerçek bir çıkış yolu) vardır (Enbiya Suresi, 106) ALLAH, HER İNSANIN DUASINI KABUL EDER Sonsuz merhamet, şefkat ve güç sahibi olan Allah, Kuran'da insanlara çok yakın olduğunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,462Konular
981,121Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt