Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Çözüm

Bir Çözüm
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bakın arkadaşlar, benim yaşta kim varsa beni anlar Benden daha küçükler 19 20 yaştakilerde anlar

Ben 24 yaşındayım Lakin kız arkadaş bulamıyorum önceden bazı kızlarla konuşmuştum Kanka hesabı, Bana yakışıklı olmalısın dediler Bende giyim kumaşa herşeye dikkat ettim imaa imaj felan, kızlar dediler paran olmalı, gittim çalıştım kızlar dediler özgüvenin olacak,sohbet eden olacam,güven vereceksin Bitmiş özgüven var rahatım yani,utangaç biri değilim bi kızdan hoşlandın mı? söylerim, korkmam sohbet eden biriyim zaten, güven vermek için samimi edinmek lazım, oda bitmiş

Fakat tekrar bişi değil Artık daha ne yapayım bu kızlar niçin beğenmez, niçin istemez, erkekler iyi insan olmalı der, oluruz kaçarlar Mutlak sevmeli derler, severiz, bu sefer sen bana bağlandın diye arkadaş olmak isterler Biraz serseri olsun derler, oluruz Fakat bu sefer sen çok iyisin bana der bırakırlar Ne yapalım, küfür mü edelim aldatalım mı bağrıp çağralım mı yani ne yani napalım diğer

Bu şart 18 yaşımdan beri çözemiyorum Artık buraya kâğıda dökmek istedim Çıkamıyorum işin içinden olmuyorda olmuyor ne tür bir şansızlıktır ya

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt