DIĞER TARAFTAN BAKTIM YOKSUN (Yekta Kopan) Özeti, Konusu, Karakterleri ve Okur Yorumları birde baktım yoksun özeti birde baktım yoksun yekta kopan üstelik yekta kopan üstelik 1549299894 1549299894 birdebaktimyoksunyektakopanozetikonusukarakterleriveokuryorumlari5c5870baed13ebirdebaktimyoksunyektakopanozetikonusukarakterleriveokuryorumlari5c5870baed13ebirdebaktimyoksunyektakopanozetikonusukarakterleriveokuryorumlari5c5870baed13e Kitap adı : BUNDAN BAŞKA BAKTIM YOKSUN Yazan : Yekta Kopan Dizi : Türk Edebiyatı Eşsiz dili : Türkçe Kitap türü : Hikaye ISBN : 9789750710940 Sayfa sayısı : 164 Yayınlama tarihi : Buzdan bir kütle, mumyadan bir heykel gibi izledim kaderimi Babam yanımda olsa bir tokat atar kendime getirirdi beniÇocukluk düşlerinden üretilmiş bir evin gölgeleri içinde babanın hayaletiyle yüz yüze gelmek Portobello’da, George Orwell’ın evinin önündeki kaldırımda oturup Tanpınar okurken zamansız sevgiliyle karşılaşmak Kuledibi’nde, her şeyini bir Hopper çizimini elde yapabilmek için harcamış bir adamla karşılaşmak Ölüme çeyrek kala, bir balık lokantasında ufak kızının genç bayan haliyle rastlamak Cinayetle kaza arasındaki bulanıklığa sığınırken, bir evcil hayvan dükkânında vicdan azabıyla rastlamak Kara mizahla yoğunlaştırılmış ressam anlatımıyla Yekta Kopan, okurunu, kentler, kitaplar, resimler, şarkılar, fotoğraflar ve insanlar arasında gezdiriyor çok iyi bildiğimiz fakat unutmaya çalıştıklarımızı hatırlatıyor bir de Baktım Mahrum, unutulmaz bir karşılaşmalar kitabı