Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Dediği İki Olmamak Deyiminin Anlamı

Bir Dediği İki Olmamak Deyiminin Anlamı
0
163

Similar threads

Başı Hoş Olmamak ne demek Başı Hoş Olmamak sozluk anlamı Başı Hoş Olmamak deyimi Bir şeyden hoşlanmamak, arası iyi olmamak anlamlarında kullanılır
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Akıl Karı Olmamak Deyiminin Anlamı Akıl Karı Olmamak Deyimi Akıl Karı Olmamak Sozu Deyimi Akıl karı olmamak deyiminin ornekli ve acıklamalı anlamı Akıllı, dengeli ve olculu bir kişinin yapacağı iş olmamak Akıl karımı şimdi senin yaptığın bu iş?
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Az buz (Şey) Olmamak Deyiminin Anlamı nedir Azbuz Olmamak ne demek Az buz Olmamak (bir şey) azımsanacak kadar olmak anlamında kullanılan soz
Cevaplar
0
Görüntüleme
290
Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşıyacak Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyimi Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Deyiminin Anlamı Nedir Başını Kaşımaya Vakti Olmamak Cok meşgul olmak, başka bir işi yapmaya hic vakti olmamak Ornek: Bana yukleme o işi, cunku başımı kaşıyacak vaktim yok
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt