Bir demet evlilik esprileri evlilik esprileri izaç espirileri Evliliği rayında gitmeyenlerin,mutsuz evlilikten doğan, ortaya çıkan ayrıca güldüren hem düşündüren evlilik hakkındaki espriler sizler içinbirdemetevlilikesprileri5c561af800620alt
Big Grin
1 Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye aynı İstediğin yemeği sipariş edersin sonra yanındakinin istediği yemeği görüp: ‘keşke onu isteseydim’ dersin 2 Bir davette bir bayan arkadaşına sorar: ‘Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?’ Diğeri yanıt verir: ‘evet yanlış adamla evliyimde ondan’ 3 Bir adam evlenene değin yetersiz sayılır evlenince tam her tarafta olur… 4 Bir genç babasına sorar: ‘Baba evlenmek kaça malolur?’ Baba cevap verir: ‘bilmiyorum oğlum,ben hala ödüyorum’ 5 Adam anlatıyormus: ‘Evlenene dek mutluluğun ne olduğunu bilmezdi, daha sonra da geç oldu’ 6 Yeni evlenmiş bir adam mutlu ise nedenini derhal anlarız On takvim bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz! 7 Evliliğin birincil yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında bayan konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler 8 Bir kavgadan sonradan bayan kocasına bağırır: ‘Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım’ Adam cevap verir: ‘evet çok aşıktım farkedemedim’ 9 Bir adam gazeteye bildiri vermiş: ‘benzeyen arıyorum’ Ertesi gün yüzlerce mektup almışHepsi benzer şeyi söylüyormuş: ‘benimkini alabilirsin’ 10 Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa belli olabilirsiniz… Ya arabası yenidir veya karısı!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.