Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir demet evlilik esprileri

Bir demet evlilik esprileri
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir demet evlilik esprileri evlilik esprileri izaç espirileri Evliliği rayında gitmeyenlerin,mutsuz evlilikten doğan, ortaya çıkan ayrıca güldüren hem düşündüren evlilik hakkındaki espriler sizler içinbirdemetevlilikesprileri5c561af800620alt :D Big Grin :D​ 1 Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye aynı İstediğin yemeği sipariş edersin sonra yanındakinin istediği yemeği görüp: ‘keşke onu isteseydim’ dersin 2 Bir davette bir bayan arkadaşına sorar: ‘Alyansını yanlış parmağına takmıyor musun?’ Diğeri yanıt verir: ‘evet yanlış adamla evliyimde ondan’ 3 Bir adam evlenene değin yetersiz sayılır evlenince tam her tarafta olur… 4 Bir genç babasına sorar: ‘Baba evlenmek kaça malolur?’ Baba cevap verir: ‘bilmiyorum oğlum,ben hala ödüyorum’ 5 Adam anlatıyormus: ‘Evlenene dek mutluluğun ne olduğunu bilmezdi, daha sonra da geç oldu’ 6 Yeni evlenmiş bir adam mutlu ise nedenini derhal anlarız On takvim bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz! 7 Evliliğin birincil yılında adam konuşur kadın dinler, ikinci yılında bayan konuşur adam dinler, üçüncü yılında her ikisi de konuşur, komşular dinler 8 Bir kavgadan sonradan bayan kocasına bağırır: ‘Seninle evlendiğimde tam bir aptalmışım’ Adam cevap verir: ‘evet çok aşıktım farkedemedim’ 9 Bir adam gazeteye bildiri vermiş: ‘benzeyen arıyorum’ Ertesi gün yüzlerce mektup almışHepsi benzer şeyi söylüyormuş: ‘benimkini alabilirsin’ 10 Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa belli olabilirsiniz… Ya arabası yenidir veya karısı!  

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt