Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Derdim var Dertlerin en büyüğü

Bir Derdim var Dertlerin en büyüğü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar ben takriben 1 senedir kız arkadaşımla beraber yaşıyorum 3 tane çocuğu var fazla seviyorum niyetim ciddiydi fakat bir vakit daha sonra inadı ve tiripleri beni baydı bir kavga ediyoruz ben adım atmasam atmaz yüüzme bakma benzer evin içinde aylarca gücenmiş kalabilirz bende bütün tersi gücenmiş kalmak istemiyorum hadi kaldık diyelim insan bi adım atar her zaman ben atıyorum bundan fazla sıkıldım onada dile getirdim ben değişemem böyleyim felan diyor giderken onun kendi evinde kalıyorum neyse napmam gerekli ayrılmayı düşünüyorum ama vicdanda yapıyorum bir yanlamasına 1 senedir beraber kalıyoruz 3 tane çocuğu var onlar bile bana azda olsa alıştı nikahsız yaşıyoruz yine de günaha girip duruyorum ondanda kurtulmak istiyorum izaç benim mesleğimi ne zaman elime alırsam ozaman olcak oda 3 seneyi bulur 3 yıl nikahsız yaşamak günahların en büyüklerinden bir yandanda onun evinde kaldım yedim içtm bırakp gidersemmi günah olur kafayı yemek üzereyim hiç anlaşamıyorum bundan böyle inadı beni bitirdi domuzdan beter sizce napmalıyım arkadaşlar ALlah rızası için yol gösterin

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt