Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Deste Kaç Adettir?

Bir Deste Kaç Adettir?
0
277

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Birincil okula dışarı giden minik öğrenciler için epeyce manâlı bir konu yeni yeni matematik çalışmaları yapan miniklerimizden birinin bana gelip bir deste kaç demesi üzerine bu konuyu başlatmak istedim kimbilir yeni okula başlayan minik öğrencilerden bir kaçı için yardımcı olabilir diye düşündüm

Bir deste 10 adet demektir Deste bütünler topluluğuna verilen genel isimdir

Minik öğrencilerimizin merak edeceklerini düşündüğüm bir soruya daha yanıt devretmek istiyorum

Bir Düzine kaç adettir sorusunun yanıtı ise 12'dir yani bir düzinede 12 adet eleman vardır
*

Similar threads

İlk okula giden minik oğrenciler icin oldukca onemli bir konu yeni yeni matematik calışmaları yapan miniklerimizden birinin bana gelip bir deste kac demesi uzerine bu konuyu acmak istedim kimbilir yeni okula başlayan minik oğrencilerden bir kacı icin faydalı olabilir diye duşundum Bir deste...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
bir manav 6kasa elma aldıher kasada 30 kg elma vardımanav elmaların kilosunu 20 tl'den alıp 30tl'den satarsa satmak sonunda toplam ne dek kar etmiş olur? Yanıt: Çarpma işlemi ile problemler ÇARPMA İŞLEMİ PROBLEMLERİ 1 Kahvaltıda 2 yumurta yiyen Kadir, 30 günde kaç yumurta yer? 2 Kümesten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Karşılıklı öğrenci değişim programı olan Erasmus’a giden öğrenciler hibelerin kesilmesi ve geç yatırılacak olması sebebiyle sıkıntılı zamanlar yaşıyor. Türkiye’de hibelerin dağıtılması konusunda yetkili olan Ulusal Ajans konu hakkında ‘Erasmus+ programının 7 yıllık dönemler şeklinde icra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
merhaba arkadaşlar ne dek asap olsamda eski arkadaşlarıma anlatamıyorum herkezden utanıyorum bu yüzden size hikayemi kâğıda dökmek istedim bana lütfen bi önerge sunun ben artık bilmiyorum uzun bir yazı olabilir okuyanlara şimdiden fazla teşekürler genel olarak aşk yüzünden oldu lütfen okuyun ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt