Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir destek... Lütfen!

Bir destek... Lütfen!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bir sevdiğim var 89 aydır bırbırımızı tanıyoruz Su anda sevgılıyız lakin tanısmamız yaklasık 6 ayı buldu Sevgılılık suremızde 3 ayı neredeyse Yalnız tasa yanıyorum sevgıden Cunku ben sevıyorum o benı sevmıyor Hoslanmanın bır ust derecesı dıyor ne çağırmak bunu ben anlamadım :S Defalarca ıyı nıyetı sagduyuyu ben gosterıyorum lakin artık ben benden gıttı gıdıyorü erıyorum Bundan Böyle tukenme noktasına gelmıs bulunmaktayım lakin, kendıme soz gecıremıyorum sevıyorum Birde bu benden baska erkeklerle de konusuyor, ve ıstemıyorum dedıgım an benı kaybedersın dıyor Bunu seven 1 erkek var arkadaslar, 15 senedır yanı bendn de once lakin ayrı ıllerdeler msnde cogu kez konusmuslar, cogu seylerını paylasmslar ve halen paylasıyorlar benle sevgılı oldugu halde kendı sevgılım Ne yapacagımı sasırdım Cocuk buna sureklı benımle sevgılı ol, ben senınle ılerıyı dusunuyorum dıyor da dıyor Arkadaslar ne olur bıraz yardım edın ne yapmalıyım

858,496Konular
982,349Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt