Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir dileği olanın okuyacağı dua

Bir dileği olanın okuyacağı dua
0
128

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
dileği olanların okuyacakları dua
dileği olanlar hangi duayı okumalı
dileğin gerçekleşmesi için okunacak dua

(Namazdan Sonradan Okunur)

Kullarını bağışlayan ve onlara eli bol olan Allah'tan diğer yaratıcı yoktur Büyük arşın sahibi olan Allah, bütün eksikliklerden uzaktır Hamd, alemlerin Rabbı olan Allah'adır Ya Rabbi; senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü dilerim Bütün günahlardan ve kötülüklerden beni koru Bütün iyiliklere de beni yönelt Bağışlanmamış günahımı bırakma ya Rabbi! Sıkıntılarımı gider, rızana uygun olan bütün isteklerimi kabul et Ey merhamet sahibi olan Rabbım! *

Similar threads

BİR DİLEĞİ OLANIN OKUYACAĞI DUA (Namazdan Sonra Okunur) Kullarını bağışlayan ve onlara cömert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur Büyük arşın sahibi olan Allah, bütün eksikliklerden uzaktır Hamd, alemlerin Rabbı olan Allah'adır Ya Rabbi; senin rahmetini, mağfiretinin büyüklüğünü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
dileği olanların okuyacakları dua dileği olanlar hangi duayı okumalı dileğin gercekleşmesi icin okunacak dua (Namazdan Sonra Okunur) Kullarını bağışlayan ve onlara comert olan Allah'tan başka yaratıcı yoktur Buyuk arşın sahibi olan Allah, butun eksikliklerden uzaktır Hamd, alemlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
300
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Dilek Duaları Haceti veya bir dileği olan kimse , çarşamba , perşembe ve cuma günleri oruçlu olarak geçirir Yalnız cuma günü cuma namazına gitmeden önce boy abdesti alarak cuma namazına iştirak eder Yolda giderkende bir fakire sadaka verir Cuma namazı sona erince , ellerini ilahi dergaha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt