iltasyazilim
FD Üye
Herkese merhabaBen 9 sınıftayım ve sınıfımızda bir kız varKız daha evvelden başka sınıftaydı lakin bizim sınıfa geçtiKıza aşık oldumbana bakarken bulabiliyorum onuGöz göze geldiğim 34 saniye oluyorFakat kız okulumuza diğer ilçeden servis ile gelip gidiyor ve okul çıkışlarında söyleme ihtimalim yok10 sınıfta alanlara ayrılıcağımız ve onun sayısal sınıfına gideceği benim de tanıdık olmayan dil sınıfına gidiceğim içim seneye böyle bir şey şiddet olucakServis ile gelip gitmese idi seneye de mektep çıkışlarında vs konuşabilirdim
Aklımdaki plan bu dönem içinde konuşup(adi konulardan ve mektep girişlerinde günaydın çıkışlarında iyi akşamlar vs) dönem sonunda da (ders konuları biticek ve okula gelen birey sayısı eksik olucağı için )anlamsız gördüğüm aniden başlamak
dahası servis ile geldiği için okula erken geliyor(diye tahmin ediyorum)Ben de erken kalkıp okula erken gidicem onunla muhtemel olabildiğince konuşmak için?
Doğru bir şey yapıyor muyum?
Sizin önerileriniz var mı?
Aklımdaki plan bu dönem içinde konuşup(adi konulardan ve mektep girişlerinde günaydın çıkışlarında iyi akşamlar vs) dönem sonunda da (ders konuları biticek ve okula gelen birey sayısı eksik olucağı için )anlamsız gördüğüm aniden başlamak
dahası servis ile geldiği için okula erken geliyor(diye tahmin ediyorum)Ben de erken kalkıp okula erken gidicem onunla muhtemel olabildiğince konuşmak için?
Doğru bir şey yapıyor muyum?
Sizin önerileriniz var mı?
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.