Bir hayal kalmak da güzel Times New Roman, Times, serif 1549070824 1549070824 birduskalmakdaguzel5c54f1ecb02e4birduskalmakdaguzel5c54f1ecb02e4 http:imgblogcucomuploadsmaviyeyolcubugitmeler Times New Roman, Times, serifBir düş kalmak da güzel gözlerindeyeniden ben olmayan senleri sensizliğime sür yalın nasırlı ayaklar kervanıyla…soğuk gülüşlü sureti kalsın gel sözcüğününorda kalsan da yaşarım,ihanetim içimde bileklerinden indirimli cennet kokulu bebek bakışıbir yağmur hiç bu kadar alev yağmadı yalnızlığımdan önceiçimde yağmalayamadığın bir zerre kaldı,dokunma,o da külümün üstünde;ağzında ekmek tanesi taşıyan bir karıncanın ayağına bulanmış son yağmur damlası serinliğibırakmazsın bırakışlarımı bilirimama sen gerçi gizlice gel ne olur,senin bile haberin olmasınçünkü benlikdüşürdü bizi bu rengi mor,kokusu katran,ismi isyan çileyeyeniden keşfe çıkalım kaldıysa biraz daha biziberaber terk eyleyelim terk edişleriMecnunum ol sevdiğim Aslı’ya değmesin gözlerinLeylan olayım ben de Kerem’den bana ne Times New Roman, Times, serifbirliktelik birliğe dönmezse anlamsız,kaypak,buzdan bir dokunuş olur el uzatışlardeğeri elmastan çok,sertliğinden öte sözlerin;sonsuz bir zamanın peşinde yankılansın,umarım o zamanda sağırdır duyuşlarım sarfı mutlak olursa birgün ayrılık dilindesinsi bir yılanın ölüm karasıyla sulanmış zehrini susturmazsa gayrı dağ eteklerine yuva kurmuş serçe cıvıldayışlar,çığlar düşsün üzerine,kanı,canı aşk olmayacaksa çiğ bakışlı umutlarımınşimdiden yıkılsın hepler,kuşatılacaksa bir gün dört tarafı hiçlerle;bahçesinde zambak irtifa versin dilediğim kaleminibreti alınmayan tarihle yaşayıp tekerrürden ibaret döngüde kararan kızıl bir tarihte olacaksa çocuklarım,kanında kalsın canıma saramadanveyanında olduğum halde oturtamıcaksan varlığımı içine,yokluğuma alıştır kendini yolda koşturmaya başlamadan!!!!