Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Duşunsen Bulacaksın Bir Milyon Neden Sozleri

Bir Duşunsen Bulacaksın Bir Milyon Neden Sozleri
0
164

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Coca Cola reklamında calan Bir Milyon Neden Şarkısının Sozleri

Hayat bir başka,
Başka bir bakışla,
Goreceksin seni mutlu eden tam bir milyon neden,
tam bir milyon neden

Bak daha iyi bir dunya,
Hic uzak değil bu mutluluk sana,
Bir duşunsen bulacaksın bir milyon neden

Similar threads

Oyle bir gecer zamanki Sensiz Olmam şarkısı, Oyle bir gecer zamankide sensiz olmam şarkısı Oyle bir gecer zamanki calan Ayten Alpmanın seslendirdiği Sensiz Olmam şarkısının sozleri sensiz olmam bezdim artık dunyadan yalvarıyorum sana cık git ruyamdan belki kurtulurum korkunc dunyadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Bedirhan Gokce Baba Anneme İyi Bak Sozleri Bedirhan Gokce Baba Anneme İyi Bak Şarkısı Sozleri Baba, anneme iyi bak olur mu? Benden sana evlat vasiyetidir; baba, anneme iyi bak! Akşam en heyecanıyla televizyon izlerken, sen anneme bak Yaşanmışlıklarını goreceksin cocuksu bakışlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Sensiz Olmam şarkı sozu, Oyle bir gecer zamanki Sensiz Olmam şarkısı,ı Ayten Alpmanın seslendirdiği Sensiz Olmam şarkısının sozleri sensiz olmam bezdim artık dunyadan yalvarıyorum sana cık git ruyamdan belki kurtulurum korkunc dunyadan hayat mı aşk mı bu sevmedin asla anlıyorum bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Lale Devri 81 bolumde calan Pinhani şarkısının sozleri Pinhani Cok Aşık Şarkı sozu Her şeyi silip atmak yok saymak unutmak var İntikam cok sinsice aşkın kucağında saklanır yakar İcimdeki kotu fısıldar “Acıt acıtabildiğin kadar kanar Once fikrin duşer Boğar gecemi sorulara Hic mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Serdar Ortac Aklından Neler Geciyordu şarkısı sozu Serdar Ortac Aklından Neler Geciyordu şarkısının sozleri Aklından neler geciyordu da yuzun hep cileden soluverdi Buna hangi neden sebep oldu da gulun aşkı neden sona erdi Başını koynuma elini boynuma dola senin olayım Adını kalbime yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt