Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Düşünün Bakalım...

Bir Düşünün Bakalım...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Bir Düşünün Bakalım

Siz Daha El Kadarken

Nasıl Bir Hayatınız Vardı

Öyle Kıpırdaktım,Kundaklamak Zorunda Kaldılar mı Diyorsunuz?Ya Da Öyle Usluymuşum,Melül Melül Bakarmışım mı Derdiniz?

Azıcık Büyüğünce Kendi Sütünüzü İçmeye Başladınız mı?

En Son Ne Süre Annenize Sarılıp Uyudunuz?

Ola Ki de Banyo Yapmaktan Böylece Hoşlanmayanlardandınız

Veya Mest Olanlardansınız

Daha O Yaşlarda Bile Arkadaşlıklara Yük Veriyor Olmalısınız

Birbirinize Destek Olduğunuz Arkadaşlarınız Olmuştur Elbet!

Halsiz Düşene Değin Oynadıktan Sonradan Beraber Uyuduğunuz

Beraber Yemek Yemek Yediğiniz Arkadaşlar

Başınızı Derde Soktuğunuzda

Cezaları Iki Taraflı Çektiğiniz Arkadaşlar

Bazen Tartıştığınız Anlar da Olmuştur Elbet!

*

Similar threads

Onunla süper zaman geçiriyorsunuz, beraber eğleniyor, yemek yemek yiyor, dertleşiyorsunuz En sevdiğiniz gruptan tutun filme değin her şeyiniz aynı Her şey bu değin yolunda bu vesileyle bir anda ona karşı olan hislerinizin başka bir yöne dürüst kaydığını görüyorsunuz Başınıza gelebilecek en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Bir gün susmayı öğrendim Böylece bir sustum fakat belki sonsuza dek susacaktım çünkü susmak benim minicik dünyamda babamla kurduğum irtibat tarzıydı Babam akşamları eve halsiz dönerdi Ben tüm gün evde sıkılır onun gelişini iple çekerdim Daha o kapıdan girer girmez boynuna atılır onunla oynamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Anlatın korpecik fidanlara Hayatın inişli ve cıkışlı olduğunu Yukseldiklerinde şımarmasınlar, kibir sarmasın ruhlarını Tokezlediklerinde ise şaşırmasınlar, direnmek icin kaybetmesinler umutlarını Oyun oynamalarına fırsat verin Hatta fırsat yaratın Koymayın sizin bile anlamını bilmediğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
20 Haziran 2019 Burç YorumlarınızHadi Bakalım im Burç Günlük Burç Burcunuz bugün size ne söylüyor bilmek istemezmisiniz? Hadi gelin beraber bakalım bugün neler gelişecek hayatınızdaPeki ya 2019 te burçlar size neler getirecek iyi anlamak istemezmisiniz Hadi buyrun meleklerim beraber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Bir gun susmayı oğrendim Oyle bir sustum ki belki sonsuza kadar susacaktım cunku susmak benim kucucuk dunyamda babamla kurduğum iletişim tarzıydı Babam akşamları eve yorgun donerdi Ben butun gun evde sıkılır onun gelişini iple cekerdim Daha o kapıdan girer girmez boynuna atılır onunla oynamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,506Konular
983,056Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt