Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Elle Verdiğini Obur Elle Almak Deyiminin Anlamı

Bir Elle Verdiğini Obur Elle Almak Deyiminin Anlamı
0
138

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bir Elle Verdiğini Obur Elle Almak Deyimi

Bir Elle Verdiğini Obur Elle Almak Deyiminin Anlamı Nedir

Bir Elle Verdiğini Obur Elle Almak

Bir kimseye yaptığı iyiliği, yararı, başka bir yola baş vurarak sağladığı cıkarla odetmek

Ornek: Bir eliyle verip obur eliyle aldığını cok zaman sonra anladım

Similar threads

sağ elinin verdiğini sol elin gormesin anlamı, Bir elinin verdiğini obur elin gormesin atasozunun acıklaması Bir (sağ) elinin verdiğini obur (sol) elin gormesin Yardım yapmak bir insanlık gorevi, dini bir emirdir Ancak bunu yapmanın da bir yolu yordamı vardır Yoksula yardım ederken insanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Bir Kulağından Girip Obur Kulağından Cıkmak Deyiminin Anlamı Bir Kulağından Girip Obur Kulağından Cıkmak Soylenen soze onem vermemek, kulak asmamak, umursamamak Soylediğim soz bir kulağından girip obur kulağından cıkarsa anlamazsın elbet!
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Altı Kaval Ustu Şeşhane (Şişhane) Deyiminin Anlamı nedir Altı Kaval Ustu Şeşhane (Şişhane) Deyimi nedemek Altı kaval, ustu şeşhane (Şişhane) Daha cok giyim icin altı, ustune; bir parcası obur parcasına uymazanlamında kullanılır Parcaları birbirine benzemeyen ve uygun olmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Ah Almak Deyimi Ah Almak Anlamı Ah Almak ne demek Ah Almak Deyiminin Anlamı Birinin bedduasını ustune cekmek Ornek; Zalimliğine devam edersen daha cok kişinin ahını alacaksın
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Başa Kakmak Deyimi ne demek Başa Kakmak Anlamı Nedir Başa Kakmak Deyiminin Anlamı Yapılan iyiliği yuzune vurarak birisini uzmek, incitmek demektir Ornek metin : Uc kuruş verdi, uc gun gecmeden başına kaktı
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt