Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir erkeğe böyle şeyler yakışmıyor

Bir erkeğe böyle şeyler yakışmıyor
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir erkeğe böyle şeyler yakışmıyor 1548627542 1548627542 birerkegeboyleseyleryakismiyor5c4e2e59b79e7birerkegeboyleseyleryakismiyor5c4e2e59b79e7 http:wwwhurriyetcomtrnp85187218518 Eski sevgilisi Yasemin Ergene'nin, Keremcem'le aşk yaşamadıkdedikten sonra İzzet Özilhan'la Ferrari içinde görüntülenmesi üstüne Sevgim eksik geldi, sana Ferari gerektiisminde bir şarkı yazar Keremcem'e, genç oyuncudan cevap geldi Hoş oyuncu, Bize değer verip bir şarkı yapmış, ne hoş! Bir erkeğe böyle şeyler yakışmıyordedi Anadolu Holding'in veliahtı İzzet Özilhan'la birlikte olan Yasemin Ergene'nin sevgilisiyle birlikte Reina çıkışında kırmızı Ferrari içinde görüntülenmesi, eski erkek arkadaşı Keremcem'le ilgili sorulara da, Onunla bir birlikteliğimiz yoktu, aşk yaşamadıkdemesi, genç popçuyu kızdırdı Yasemin Ergene'nin ilişkilerini inkar etmesi üzerine, Sevgim az geldi, sana Ferrari gerektiadında bir şarkı yazar Keremcem'in, Birileri üzülsün, pişman olsun diye yazmadım Fakat 'Böyle bir ilişki yoktu' denmesi canını yakıyor, bağırıyorsun Gönderme yok, 'kustuğum' duygulardan biridiye konuşması, bu kere genç oyuncuyu kızdırdı Keremcem'in böyle bir şarkı yazmasını fazla önemsemediğini bildiren Ergene, Bana ve İzzet'e değer verip böyle bir şarkı yapmış, ne hoş! Ne diyebilirim ama Erkeklerin bu şekilde davranması azıcık yakışık almıyor doğrusu Şaşırmadım, fakat aslında tuhaf ve ayıp Çok söyleyecek bir şeyim yok Zamanı gelince natürel oysa benim de açıklamalarım olacaktır Lakin şu anda yok Çünkü şu an susmak da bir cevaptır diye düşünüyorumdedi  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt