Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir erkeğin sakal bırakması için eşinden izin alması gerekir mi?

0
143

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

“Zorunlu değildir

Sakal ele vermek hususunda anababanın ve hanımın iznini almaya yoksul değiliz Onların da engelleme yoluna gitmeye hakları yoktur Müdahale Etme yoluna giderler ve ısrar ederlerse büyük bir günah işlemiş olurlar Sakalı küçümsemeleri ve yerici ifadeleri kullanmaları ise Allah korusun onları kâfirliğe kadar götürebilir Ama yaşadığımız toplum düzeni içersinde bâtıl kültür değerleri hâkim kılındığı için başta onları irşad ve ikna yoluna gitmek lâzımdır *

Similar threads

Bir erkeğin sakal bırakması icin eşinden izin alması gerekir mi? “Gerekli değildir Sakal bırakmak hususunda anababanın ve hanımın iznini almaya muhtac değiliz Onların da engelleme yoluna gitmeye hakları yoktur Engelleme yoluna giderler ve ısrar ederlerse buyuk bir gunah işlemiş olurlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Kader ve Rızık Özellikle yiyecek ve içecek cinsinden Allah'ın canlıya ihsan ettiği her besleyici şey rızıktır Kur'ânı Kerim'deki çeşitli açıklamalar bu tanımı kanıtlamaktadır: “Allah'tır ki sizi yarattı; Sonra sizi besledi; Sonra sizi öldürecek; Sonra sizi diriltecektir (30Rûm, 40) “Nice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt