iltasyazilim
FD Üye
İlişkimin daha 4günüdeyim Canla ilişkimiz başlamadan 3 gün önce aralıksız sabahleyinakşam mesajlaştık Benim için okuluna telefon götürüyordu ve derslerinde bana mesj atıyodu Okuldan eve kaçta geldiğimi sordu ve okuldan geldiiimde bana yine mesaj atıodu (hafta içleri) Sürekli buluşalım , bir yerlere gidelim , doğum günüm 29 nisanda birlikte kutlarız diordu Konuşmalarımız fazla güzeldi beni mutlu edebileceğini , uzun ilişkileri sevdiğini , benimle çok mutlu olduğunu , herşeyin güzel gittiğini , buluşamadığımız süre okulumun çıkışlarına gelebileceğini , hafıza ve düşüncelerimizin benzer olduğunu , aramızda 1 yaş olmasının fazla hoş , herşeyin süper gittiğini söylüyordu hepOnun mutlu olduğunu anlıyordum Birgn bana buluşalım dedi bnde ona okulumuza gel dedm ve hiç itiraz etmeden tmm dedi Ne söylesem itiraz etmiyordu senin mutlu olman yeter diodu we fiilen çok uyumluyduk O gün ilk kere birbirimizi gördük okuldan birlikte döndük, o akşam yeniden mesajlaşmaya devam ettik, çıkmaya başladık , herşey fazla güzeldi o akşam mesajlaşmalar , randevulaşma planları , bana söylediği herşey Aşkm kelimesinden hoşlanmadığı halde ben seviyorum die söylüyordu Onu tanıyan tüm arkadaşlarım bir çocuk olduğunu söyledi bana Benle çıkmadan önce okulumuzdakilere de nasıl bir kız olduğumu sormuş Herşey o kadar iyiydi ki lakin cumartesi günü bana hiç mesaj atmadı onu aradım ve akşam kontr alacağını söyledi , o akşamda çok eksik mesajlaştık , arkadaşlarını evine çağırmış bende bezdirmek istemedimhem ilk hafta sonuydu lakin o akşam msn ye girdim açıktı we yine aşkım haftaya pazar buluşuruz fln dedi , güzel konuştuk snra çıktı msn denPazar günüde mesaj atınca maçım var , fazla sinirliyim zaten dedi , bekledim ona akşam msj attm : yorgunum uyucam , sabaha değin uyurum sinirliyim zaten dedi ve mesajlaşmadık Bugn telefonuma hiç mesaj gelmedi , hergn hafta içi sabahleyin 8 de gelen mesaj bugn gelmemişti ve onu aradım bana kontörünün bittiğini söyledi ona daha dün kntr aldım dedm ona bana : arkadaşlarım bitirdi aradılar herkesi bilimiyorm işte bitti dedi sonradan dayanamadım okuldan gelince msn ye girdim ve anlattım derdimi azıcık önce Eskisi gibi olmadığını , niçin böyle davrandığını fln söyledim Bu aralar moralinin çok bozuk olduğunu benimle bir ilgisi olmadığını söyledi , msn de çok soğuktu moralinin çokk bozuk olduğu belliydi Nedenini sordum we arkadaşlarlar bir plan yaptık ondan , paraya ihtiyacı varmıs kafası ona fazla takılmış Ne süre kntr alırsın dedm : bana 23 hafta daha sonra anck dedi Peki buluşur myz dedim : bu aralar zannetmiorm ama 12 hafta daha sonra işlerim biterse oda ola ki dedi Bende bana bu kadar mı layık veriyorsun dedim : daha yeni başladık saçmalama , fazla işlerim oluyor Haftaya konsere falan gidicem sınavlarımda başladı zaten dedi Dedm bnden ne istiosun bu kadar soğuksun bana : beni bu aralar fazla sıkma lütfen , senle bi alakası yok dedi Dedm doğum günü planları n oldu , hani buluşçaktık bu pazar günü dedm ? Dedi doğumgününe daha fazla var ayarlarız o zamana değin , pzar içinde bişeyler yapmaya çalışırım dedi Sizde niçin böyle yapıyor , msn de ben bişey yazmasam konuşmıcaktı , morali gerçekten fazla bozulmuş , beni istemese ayrılır dicem ama ayrılmıyorda ? Niçin böyle davranıyor ? Uzun ilişkileri seven biri Facebook unda eski kız arkadaşıyla ilişki durumunu ben söyledim die düzeltip sadece ilişkim var yazdı herşey iyiyken neden 23 hafta kontr alamıcak ve buluşamıcaz Yardım edin ltfnn