Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Eşi Olmalı İnsanın

Bir Eşi Olmalı İnsanın
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bir Eşi Olmalı İnsanın Can Yucel

Cok sevdiğim bir şiirini paylaşmak istiyorum sizlerle boyle guzel ve anlamlı bir gunde paylaşmanın guzel olacağını duşunduğum bir şiir evet bir eşi olmalı insanın Aşık olduğu bir eşi olmalı!!

Bir eşi olmalı insanın

Bakarken yureğinin kabardığı, gozlerinden gozlerine yureğinin aktığı
Aşık olduğu bir eşi olmalı!
Sabah gozlerini actığında, yanında olduğunu gorup, şukurler etmeli Yaradana
Koklamalı saclarını uyuyan eşine şefkatle bakıp, usulca dokunmalı yuzune,

Bir eşi olmalı insanın;
Varlığını hissedebilmek icin parmakları titremeli, incitirim korkusuyla
Surekli cağlayan bir pınar olmalı gonlu Kramplar girmeli midesine, onsuzluk aklına geldikce!

Bir eşi olmalı insanın;
Ruzgar onun kokusunu getirmeli, yağmur onun sesini Elleri yanmalı ellerini tutabilmek icin Akşam onu gorecek diye, pırpır etmeli yureği Kelebekler gibi olmalı insanın kalbi Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve donerken eşi Beklemek asırlar gibi uzun gelmeli Gelişi ile sonsuz bir nur dolmalı icine

Bir eşi olmalı insanın;
Yuzune baktığında, konuşmadan anlamalı derdini, tasasını, ofkesini, sevincini, coşkusunu
Guven duymalı, her şeyiyle Başını goğsune koyup, huzurla uyuyabilmeli, tum duşuncelerinden arınmış olarak
Babası, abisi, arkadaşı, dostu, sırdaşı, anası, cocuğu olmalı
Şımarabilmeli yanında
Kıskanılmalı zaman zaman da

Bir eşi olmalı insanın;
Sabah yolcularken işine, ici acımalı, daha yollarken ozlemeye başlamalı

Bir eşi olmalı insanın;
Akşam donuşunu beklemeli sabırsızlıkla Gozleri yollarda kalmalı ve kapıyı calmadan acmalı Aşkla karşılamalı, hasretle sarılmalı boynuna, ozlemle koklayıp opmeli, yıllarca uzak kalmışcasına!

Bir eşi olmalı insanın;
Her gunu bir başka guzel olmalı yaşamın; bir başka ozel, bir başka soluklanmalı her anında Verdiği hic bir şeyin yeterli olmadığını duşunup, kahrolmalı, daha fazla ne yapabilirim diye duşunmeli

Bir eşi olmalı insanın;
Cennetten koşe almışcasına
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı
Her bir hucresinden aşkın fışkırdığı
Colde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın

Can Yucel ​