Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Esnaf Daha Canına Kıydı: 'Bütün Parti Yöneticileri Hepinize Yazıklar Olsun'

Bir Esnaf Daha Canına Kıydı: 'Bütün Parti Yöneticileri Hepinize Yazıklar Olsun'
0
58

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-a1d276fa585f38d7d7739105f0a84a98c3be1e0f.jpg

İzmir'de uzun yıllardır kahvecilik yapan Nuri Çengeloğlu, yaşadığı ekonomik ezalara daha fazla dayanamadı. Pandemi nedeniyle dükkanını kapatmak zorunda kalan, toplumsal medya hesabından sık sık içinde bulunduğu çıkmazı anlatan Çengeloğlu, dün akşam canına kıydı.

İzmir’in Karabağlar ilçesine bağlı Peker Mahallesi’nin eski muhtarı, kahveci Nuri Çengeloğlu ekonomik düşüncelere dayanamayarak intihar etti. Dün akşam 20.00 sıralarında göğsüne tabancayla ateş eden Çengeloğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"Kimse sorumlu değildir"

Nuri Ç.'nin olaydan 1 saat evvel, toplumsal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Ölümümden kimse sorumlu değil artık dayanacak gücüm kalmadı, kamunun dikkatine sevenlerimi üzdüm herkes hakkını helal etsin benim sonum böyleymiş" tabirlerini kullandığı görüldü.

"Bütün parti yöneticileri hepinize yazıklar olsun"

Seçim öncesi toplantı yapmak için kahvehanelerini isteyen siyasilere de seslenen Nuri Çengeloğlu, “Bir vakitler toplantı yapılacak yer olarak ricada bulunduğunuz kahvehaneler ölmek üzere. Bütün parti yöneticileri hepinize yazıklar olsun” dedi. “Devlet yetkililerine seslenmek istiyorum. Kahveci esnafı makûs insan değıl. Ekmeğimizi kuruş kuruş toplayan insanlarız. Neden bizleri küçük düşürdünüz” kelamlarıyla de problemlerine duyarsız kalan yetkililere seslendiği paylaşımlar görüldü.

İntihar eden esnafın başka paylaşımları

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt