Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir evliligi sonsuz yapmanin sirlari ...

Bir evliligi sonsuz yapmanin sirlari ...
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir evliligi ölümsüz yapmanin sirlari Buyrun imbirevliligisonsuzyapmaninsirlari5c56306f5b0bbalt (sakin misal almayinbirevliligisonsuzyapmaninsirlari5c56306f5b0bbalt :D Big Grin :D)​ Karım ve ben bir evliliği ölümsüz yapmanın sırlarını keşfettik ​ Haftada iki kere, güzel bir restoranda gideriz, azıcık şarap, azıcık güzel yiyecek Salı günleri o gider, Cumaları ben ​ Farklı yataklarda yatarız Onunki İzmir’de, benimki İstanbul’da ​ Karımı her yere götürürüm Fakat her seferinde dönüş yolunu bulur ​ Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istediğini sordum O da 'Uzun zamandır gitmediğim bir yer olsun' dedi Mutfağı önerdim ​ defalarca elele tutuşuruz Eğer elini bırakırsam, hemen alışverişe başlar ​ Elektrikli blender’i, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kızartıcısı var Bana diyor ki 'çok fazla ıvır zıvır var ve oturacak tek bir yer yok' Ben de ona elektrikli sandalye aldım ​ Şunu tekrar tekrar hatırlayın Evlilik boşanmanın birinci nedeni İstatiksel olarak, boşanmaların %100 ü evlilikle başlıyor ​ Karıma 18 aydır tek bir söz söylemedim Onun sözünü hiç bir vakit kesmek istemem ​ Son kavgamız benim suçumdu Karım bana 'televizyonda ne var' diye sordu Ben de 'toz' dedim​ birevliligisonsuzyapmaninsirlari5c56306f5b0bbalt birevliligisonsuzyapmaninsirlari5c56306f5b0bbalt birevliligisonsuzyapmaninsirlari5c56306f5b0bbalt birevliligisonsuzyapmaninsirlari5c56306f5b0bbalt ​  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt