Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Gulu Sevdim Şarkı Sozu

Bir Gulu Sevdim Şarkı Sozu
0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bir Gulu Sevdim Şarkısının Sozleri

İsyan etmedim
Pişman değilim
Taş bastım kan ağlayan bağrıma
İstemem kimse gelmesin yanıma
Dertliyim dertli
Dertliyim dertli

Bir gulu sevdim, bir onu sevdim
Tek mevsimlikmiş ah geciverdi
Gel etme dedim, kal gitme dedim
Soz dinlemedim, ah kacıverdi

Belki donecek
Tekrar sevecek
Şu garip gonlume olanlar olmuş
Belki de o beni coktan unutmuş
Nerde kimbilir
Aşıktır allah bilir

Bir gulu sevdim, bir onu sevdim
Tek mevsimlikmiş ah geciverdi
Gel etme dedim, kal gitme dedim
Soz dinlemedim, ah kacıverdi

Similar threads

Zeki Muren Bir Gulu Sevdim şarkısı, Zeki Muren Bir Gulu Sevdim sozleri, Zeki Muren Bir Gulu Sevdim Şarkısının Sozu Zeki Muren Bir Gulu Sevdim İsyan etmedim Pişman değilim Taş bastım kan ağlayan bağrıma İstemem kimse gelmesin yanıma Dertliyim dertli Dertliyim dertli Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Zerrin Özer Bir Gülü Sevdim Bu son buluşmamız Bu son görüşmemiz Kimbilir bir daha karşılaşmayız Şayet de yeniden görüşmeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlikmiş senle aşkımız Gel etme desem,kal gitme desem Hiç faydası değil ayrılmalıyız Senin gözlerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Ozgun Biz Ayrıldık Zor gecelerde ıslak hecelerle Bir şarkı olsam derdimi anlatan Aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam icini aydınlatan Yok diyor ne bir soz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Cok Gec Dostlar biraraya geldik dunu yaşadık bugun Kimi huzne daldı sustu kimi Ben duşundum bugun Oyle bir duşe daldım bir baktım ki sahiden ben Neyim eksik neyim fazla demeden Olduğu gibi seven Hızlı gittim genc oldum tur bindirdim omrume Aradım durdum buldum kactım hep gonlume gore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,496Konular
981,796Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt