Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Günah Gibi Dizisinde Kim Kimdir

Bir Günah Gibi Dizisinde Kim Kimdir
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Bir Günah Gibi Dizisinde Kim Kimdir bir günah gibi dizisi oyuncuları kimler oynuyor nezaman başlıyor hande soral özge borak burak hakkı konusu hikayesi atv'nin dizileri hakkında detaylı bilgiler mekanıcom'da Atv ekranlarında bu akşam seyircisiyle buluşucak olan dönem dizisi Bir Günah Gibi dizisinde birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor meleklerHande Soral, Burak Hakkı, Özge Borak gibi oyuncuların yer aldığı Bir Günah Gibi dizisinde bakalım kim hangi rolde yer alıyor 1549261178 1549261178 birgunahgibidizisindekimkimdir5c57d97ecb08dbirgunahgibidizisindekimkimdir5c57d97ecb08dbirgunahgibidizisindekimkimdir5c57d97ecb08d HANDE SORAL (FİGEN) TÜM ÇABASI UYARI SÜRÜKLEMEK Ablası 'Benan'ı kıskanan 'Figen' karakterini canlandırıyorsunuz Hırslı, acımasız ve bencil biri olan 'Figen'in hangi özellikleri sizi etkiledi? 'Figen' çok derin bir karakter, gitgide de derinleşiyor Aslında özünde babasıyla yaşayamadığı bir baba kız ilişkisi var Tüm hırsı ve kıskançlığı babasının dikkatini çekebilmek için Dönem dizisinde oynamak sizi zorladı mı? Hazırlık dönemi özellikle en sancılı dönem oldu Şahidi, yazılı ve görsel belgesi eksik olan bir dönem olduğu için data sahibi olmakta zorlandık Her şeye karşın o yılları yaşamak bir o kadar da keyifliydi ÖZGE BORAK (BENAN) BABAANNEDEN TAKVIYE 'Benan' karakterine nasıl hazırlandınız? Bence minik çaplı bir araştırma yaptım tabii Ama beni en fazla besleyen anneannemin, babaannemin hikayeleri oldu Dizide sevmediğiniz bir adamla evlenen 'Benan' karakterini canlandırıyorsunuz Siz olsaydınız tepkileriniz nasıl olurdu? 'Benan' ayakları yere basan, sağlam bir karaktere sahip olsa da bu epeyce zorunlu bir durum Yaşamadan bilemezdim heralde, açıklama yapmam doğru olmaz Peki 'Benan' sevdiği adamı unutabilecek mi sizce? İlerleyen bölümleri bilemiyorum lakin 'Benan'la 'Suat' bu aşkı kolay kolay unutamaz Adaleli bir tahvil var aralarında Dizinin kostüm ve makyajları da çok dikkat çekiyor Bu konuda özel bir egzersiz yapılıyor mu? Dönem dizisi olduğu için iki kat itina gösteriliyor Kostümlerimizi Gamze Kuş tasarlıyor Makyajlarımızı da Vildan Taşören yapıyor İkisi de fazla başarılı BURAK HAKKI (ENVER) DİZİ İÇİN BIYIK BIRAKTI Dönem dizisinde oynamanın zorlukları var mı? Varsa nelerdir? Şüphesiz dönem dizisinde oynamanın zorlukları var 1940 yılının teknolojisi, hayat standartları, yaşam stili ve daha önemlisi o yılların enerjisi ve siyasal konjonktürü farkı Dizi için bıyık bıraktınız Yeni imajınıza alışabildiniz mi? Yeni imajıma alışamadım Fakat çok hoş yorumlar alıyorum Dizide 1940'lı yılları adapte etmek için nasıl bir egzersiz yapıldı? Bütün yapım yönetim ve oyuncu ekibi olarak günlerce süren provalarla hazırlandı Sanat grubu, köstüm grubu, program metni grubu da aramızdaydı SERKAN ALTUNORAK (SUAT) KURT SEYT&MURKA'YA BENZETTİM Dizide 'Suat' adlı bir gazeteciyi canlandırıyorsunuz Bu rolde sizi etkileyen ne oldu? Hissettiği şeyin peşinden gitmesi ve bunun için her şeyi göze alması beni en fazla etkileyen karakter özelliği oldu Bu açıdan benziyoruz Dönem dizisinde oynamanın zorlukları neler? Her hafta bir sinema filmi uzunluğunda birim çekiyoruz Bu yönden bakarsak epeyce şiddet Dönem dizisi olması nedeniyle de uyari ve araştırma gerektiriyor Dikkatli almak lüzum 'Suat' rolüne hazırlanırken nasıl bir egzersiz yaptınız? O dönemde geçen filmleri izledim ve kitaplar okudum Hikayemizin yaratıcısı Nermin Bezmen'in kitabı 'Kurt Seyt&Murka'da tezgâhtar oldu  

858,506Konular
983,057Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt