Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Günahkarın İtirafları

Bir Günahkarın İtirafları
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
3 ay önceydi,hiç unutmam bir caminin önünden geçiyordumezan bittiğinde içimdeki inancı kaybetmiştimgünlerce ağladım düşündüm çıkamadım işin içindenherşey ve herkes üstüme geliyordu sankiintiharı da düşündümyapamadıklarımın sorumlusunu Allah olarak belleyip,kutsal şeyler hakkında inanılmaz sözler sarf ettimbir çıkış olmalıydıbir bahaneölmüştüm daha can vermedenben inanıyordumyanıyordu içimgözyaşları sel olsa da çarem yoktubir yandan küfür ediyor bir yandan af diliyordum AllahtanNietzsche nin satırlarında nihilizme yaslanırken,aslında Nietzsche nin satırları yeniden doğmamı sağlamıştıAteist bir adamın içindeki tasavvufi istekler,imanımı yeniden kazanmamı sağlamıştışimdi onu anlatayım size;

gece parkta otururken,bir kedinin sesini işittimher zamanki gibi,ağaçta kalmış bir kedinin yaptıklarını yapıyorduo an düşündümTanrı varsa neden yarattığına yardım etmiyor?hadi gelsin de kurtarsın bakalımgelemez çünkü o yok'' dedimsonra içimden gelen tuhaf bir istekle kediye doğru yürüyüp hayvanın gözlerinin içine baktımo güzel gözlerindeki masumluk karşısında bitmiştimo an yeniden doğduğum andıkedinin miyavlamaları içimdeki çığlıklar gibiydi sankibu gözleri yaratan Allah,sana merhameti vermiş ki o hayvanın çığlıklarına dayanamamış da gitmişsin yanınaişte şimdi üstün insanın kendini herkesin üstünde gören,insanlara tiksintiyle bakan ben şimdi diz çökmüştümkabul edilmesi gereken bir şey vardıo da Allah vardı ve sonsuza kadar varolacaktıtövbe ettim ve kurtuldum bu pis girdaptan

kediyi soracak olursanız indirdim onu ağaçtan aşağıindirirken kendi yanlış fikirlerimi de alaşağı etmiştim

Merhamet üstündürçünkü üstünlük Allaha mahsusturMerhamet de Allahtan gelir

858,496Konular
981,850Mesajlar
29,896Kullanıcılar
Adflkco1Son üye
Üst Alt