Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir günlük bebeği öldürdüler

Bir günlük bebeği öldürdüler
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir günlük bebeği öldürdüler 1549045837 1549045837 birgunlukbebegioldurduler5c549052564acbirgunlukbebegioldurduler5c549052564ac http:imilliyetcomtrHaberAnaResmi20100217birgunlukbebegioldurdu520867Jpeg 1549045837 1549045837 birgunlukbebegioldurduler5c549052a20babirgunlukbebegioldurduler5c549052a20ba http:wwwhackhellcomhighslidegraphicswarninggif 1549045837 1549045837 birgunlukbebegioldurduler5c549053b26b4birgunlukbebegioldurduler5c549053b26b4 http:imilliyetcomtrGazeteHaberIciResim20100217birgunlukbebegioldurdu520865Jpeg Konya’da 4 çocuk babası evli bir kişinin, tarlasında işçi olarak çalışan genç kadınla yasaklanmış ilişkisi sonucu 4 ay önce dünyaya gelen bebeği, olayın duyulmaması için doğduğu gün boğduğu iddia edildi Geçen sene 13 Ekimde Dr Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesinde doğum yapan Hacer K’nin (24) kan uyuşmazlığı bulunan bebeğini teftiş için bahşedilen tarihte hastaneye getirmemesi üzerine Konya Afiyet Müdürlüğüne haber verildi Hacer K’nin annesiyle yaşadığı Kaşınhanı beldesine dışarı giden yetkililere yakınlarının genç kadının bekar ve hamile olmadığını söylemesi üzerine cumhuriyet başsavcılığına olayla ilgili bilgi verildi İfadesine başvurulan Hacer K’nin kesin olmayan davranışları sebebiyle cumhuriyet savcısı olayla ilgili çalışma yapması için Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine açıklamalar verdi Soruşturma sonucu, Hacer K’nin gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya getirdiği erkek bebeğin evli sevgilisi göre boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı BABA ELLERİYLE BOĞMUŞ, ANNE İZLEMİŞ Hacer K’nin (24) Kaşınhanı beldesinde tarlasında çalıştığı 4 çocuk babası evli Zekeriya K (40) ile yasak ilişki yaşadığı, bu ilişkiden hamile kalması üstüne genç kadının Zekeriya K ile bebeği aldırmak için doktora gittiği bildirildi 5 aylık hamile olduğu için bebeği aldıramayacağını öğrenen Hacer K ile Zekeriya K’nin bu durumu herkesten gizlediği, doğum yaklaştığında Hacer K’nin olayı annesine anlattığı belirtildi Doğum sancıları artınca Zekeriya K ile Dr Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesine giden Hacer K, burada 13 Ekim ’da dinç bir erkek bebek dünyaya getirdi Zekeriya K’nin olayın duyulmaması için otomobille merkez Meram ilçesi Pireli Deresi yakınlarında bebeği öldürmesi için Hacer K’ye baskı yaptığı öne sürüldü iddiaya göre Hacer Karaca otomobilde otururken, Zekeriya Kormaz bebeği önce ağzını kapatarak öldürmeye çalıştı Korkmaz bebeği öldüremeyince, sevgilisi Hacer Karaca’ya vererek öldürmesini istedi Hacer Karaca da yapamayacağını söyleyince, Zekeriya Kormaz bu kez boğazını sıkarak bebeği öldürdü Arkasında iki sevgili bebeği kazdıkları çukura gömerek durum yerinden ayrıldı Üzerine toprak attıkları bebeği anlamsız araziye bıraktıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi evlerine dönen iki zanlı, suçlarını itiraf etti Olay uygun yapılan incelemede, bebeğin cesedine rastlanamadı Konya Numune Hastanesinde afiyet kontrolünden geçirilen zanlılardan Hacer K, gazetecilere Çocuğumu o adam öldürdü Şikayetçiyimdedi Zanlılar adliyeye sevk edildi ÖNCE BENİM ÖLDÜRMEMİ İSTEDİHacer Karaca şunları söyledi: “Hastanede bebeğimi doğurduktan sonra birlikte olduğum Zekeriya, beni bebeğimle birlikte ormanlık alana götürdü Zekeriya, bebeği önce benim öldürmemi istedi Ben yapamayacağımı söyleyince, önce eliyle ağzını sıkarak öldürmeye çalıştı Bebek o sırada ağlamaya başladı Yapamayacağını söyleyerek bitmiş bana ‘yap’ dedi Ben o sırada araba oturuyordum Zekeriya her yerde bebeğin boğazını sıktı O sırada bebeğin inleme sesi kesildi Peşinde bebeği oraya gömdükten daha sonra büyük kasaba merkezine döndük​ alinti​  

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt