Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Haftada 3 Kilo Verdiren Süt

Bir Haftada 3 Kilo Verdiren Süt

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir Haftada 3 Kilo Verdiren Süt Tarifi İçin Malzemeler

*250 ml Süt
*1 5 tatlı kaşığı kinoa

Bir Haftada 3 Kilo Verdiren Süt Tarifi Yapılışı Arkadaşlar bugün mucize besin kinoadan bahsedeceğim Son derece tok tutucu özelliğiyle kesinlikle size yedirtmiyor Ayrıyeten yağ emme özelliği olduğu için midede yağın emilimini engelleyip direk vücuttan atmayı sağlıyor Bunun yanında faydalı bir besin Şunu belirtmeliyim ki kesinlikle bir ilaç değil Bildiğiniz bulgur pirinç neyse buda bir bakliyat Oldukça faydalı bir bakliyat Şimdi dediğim şekilde kinoayı kullanırsanız kilo vermeniz mümkün Hatta daha fazla bile verebilirsiniz Bünyeden bünyeye fark var tabii ki Bende üç kilo oldu belki sizde beş olur kim bilir
Şimdi gelelim kullanımına Hazırlaması gayet basit 250 ml Süte kinoayı ekliyoruz İki üç dakika bekledikten sonra sabah aç karnına her gün içiyoruz İçimi biraz zor oluyor kinoa dibe çöktüğü için kaşıkla karıştırarak içmenizi tavsiye ederim Tam yada yarım yağlı süt fark etmez Bu sütü içtikten sonra normal ama abartmadan kahvaltınızı yapın ama emin olun bir şey yiyemeyeceksiniz Gün içinde bol su tüketin Ben bunun yanında öğle öğünümden öncede chialı ayranımdan yapıp içiyorum Tariflerime bakarsanız bulabilirsiniz Emin olun farkı göreceksiniz Emziren annelerde rahatlıkla kullanabilirler Hiç bir yan etkisi yok Kinoayı ben a 101 de buldum Aktarlardan yada marketlerden alabilirsiniz Kesinlikle internetten alıp çok paralar ödemeyin Ben 6 50 TL gibi küçük bir rakam ödedim 250 gr için
Zayıflamanıza yardımcı daha başka tariflerimde geliyor bekleyin Umarım işinize yarar Sağlıklı günler

858,496Konular
981,641Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt