Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Hamburger Pasta Gördüm Sanki ..

Bir Hamburger Pasta Gördüm Sanki ..
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir Hamburger Pasta Gördüm Sözde Özellikle görünüşü ile hemen hemen bir hamburgeri andıran bu pasta ile misafirlerinizi şaşırtacaksınız Iddia ediyorum Sınamak özgürlük! SÜNGER (HAMBURGER) PASTA 1548686512 1548686512 birhamburgerpastagordumsanki5c4f14b4c5d8ebirhamburgerpastagordumsanki5c4f14b4c5d8e birhamburgerpastagordumsanki5c4f14b4c5d8e Pasta İçin Malzemeler 4 yumurta 15 su bardağı tozşeker 1 su bardağı mısır unu 1 su bardağı nişasta 1 tatlı kaşığı karbonat 1 su bardağı krema 1 yemek yemek kaşığı pudraşeker 1 tatlı kaşığı vanilya 80 gram çilek marmeladı 250 gram çilek 1 yemek kaşığı pudraşeker id Yarım su bardağı kocaman çekilmiş antepfıstığı SÜNGER PASTA TARİFİ Yumurta ve tozşekeri krema haline gelene kadar 5 dakika mikserle çırpın Darı unu, nişasta ve karbonatı bir kapta harmanlayıp iki defa eleyin Karışımı çukur bir kaseye alıp yumurta karışımının üzerine dökün ve karıştırın Hazırladığınız kek karışımı yağlanmış iki kalıba eşit miktarda dökün Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin Hazırladığınız kekleri fırından çıkarıp soğumaya bırakın Krema, pudraşekeri ve vanilyayı mikserle çırpın Keklerden birini servis tabağına yerleştirin Servis tabağındaki kek parçasına önce çilek marmelatını daha sonra da krema karışımını sürün Üstüne çilekleri yerleştirin Diğer keki süslediğimiz öteki kek parçasının üstüne kapatınÜzerini fıstıkla süsleyip hazırladığınız pastayı servis yapın ​  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt