Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Hikaye Yorumlarınız :)

Bir Hikaye Yorumlarınız :)
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Liseyi geçen yıl bitirdim bu sene tekrar sınava hazırlanıyorumKonuya gelelim
Kızdan 4 senedir hoşlanıyorum,seviyorum ya da aşığım bilmiyorumama söyle bir şart var gezerken vs bir kıza bakacak olsam söle böle defalarca aklıma o geliyorKızlara karşı bir ön yargım var bunun sebebide karşımda kendini zeki yükseklerde sanan ve bi o kadarda minik beyinli kızlar gerek sınıfta olsun bir kız beni aşağılamaya çalıştıysa işde benim şartelleri atıyor bir başlıyorum tutan tutsun kız o sözleri dediğine bin pişman oluyor her neyseama gel gelelim bu kıza ona yaklasmaya korkuyorum onda beni çeken birseyler var fakat onun yanına küçük düşmekden ayda ne biliyim saçmalayıp aramızı acmakdan korkuyorum daha acılmadım kıza daha zamanı var nasıl zamanı var ben kısa vadeli deyil onun ömür boyu bnm yanımda olmasını istiyorumSuan ünv sınavına hazırlanıyorum ve onun karsısına cıkıp ben çalıştım kazandım bizim için çalıştım kazandım seslenmek içinKızın bnm hakkımda fena düşüncelere sahip oldugunu düşünmüyorum ve yaptığı davranıslardan aynı ben bir sorunla yada yada biri bir söz söylediğinde benim gibi deliriyor başlıyor saydırmaya ve karsısındaki ağzını deha acamıyor bir insanın davranısları bir insana bu dek benzerkızla o kadar cana yakın olmasam bile bir konu oldugunda beni savunması vs beni ona bağlıyorNeyse pozitif geyik yaptım tekrar koşul işde böyle sınavı kanıcam inş ve karsısına çıkıcam bakalım neler olucak

vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler iyi forumlar

858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt