Bir hüzün daha düşecekti sevdama Ay Düşlere Dalıyor Dalıyor düşlere bu akşam ay daha halsiz, Sevgisiz kalmış bir melek gibi yastıkların üstünde, Okşuyor yıldızlar dalgın düşünceli uyumadan önce, Süzülüyor gözlerinden ap ak düşler avuntuyla, Düşüyor anemik bir damlacık gözyaşı gizli gizli, Alıyor melek eline solgun damlacığı ap ak düşlerle, Koyuyor gönlüne güneşin gözünden uzaktan sevgiyle, Sevdiğim yanlız sen, sevdiğimi bilende sen, Her Zaman özlediğim bir ses rengi olacaktı sesinde yeniden, Uzaklığa yenik düşecek, hoşlanmak ummak olacaktı, Bir hüzün daha düşecekti sevdama dalga dalga, Sözcükleri yıkıp geçecekti, dilim iri olacaktı, Sesini duyacaktım ve yeni bir gezi daha başlayacaktı, Kar tanelerinin içime yavaşça düşmeye başladığında, Dizelerim ters yüz olacaktı aklımda, perişanlık içinde, Kendimi bir defa daha sorgu sandalyesine oturtacaktım, Çağıracaktım işkencelerimin en yeteneklisini, Yılları toplayıp imzaları çıktığı anlıma bakacaktım, Tanışmak zorunda kalacaktım gözbebeklerime düşen hüzünle, Dalıyor düşlere bu akşam ay daha da halsiz bezginlik, Sevgisiz kalmış bir melek gibi yastıkların üzerinde alinti