Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir İlkbahar Sabahı Şarkı Sozu

Bir İlkbahar Sabahı Şarkı Sozu
0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bir İlkbahar Sabahı Şarkısının Sozleri

Bir ilkbahar sabahı guneşle uyandın mı hic
Cılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hic
Bir ilkbahar sabahı guneşle uyandın mı hic
Cılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hic
Bir his dolup icine ucuyorum sandın mı hic
Bir his dolup icine ucuyorum sandın mı hic
Gecen gunlere yazık yazık etmişsin gonul sen
Oyle ise hic sevmemiş sevilmemişsin gonul sen

Albumdeki o resme bakarken ağladın mı hic
Mazideki gunlere kalbini bağladın mı hic
Albumdeki o resme bakarken ağladın mı hic
Mazideki gunlere kalbini bağladın mı hic

Similar threads

Sıla Bir İlkbahar Sabahı Şarkı Sozleri Bir ilkbahar sabahı guneşle uyandın mı hic Cılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hic Bir his dolup icine ucuyorum sandın mı hic Gecen gunlere yazık yazık etmişsin gonul sen Oyleyse hic sevmemiş sevilmemişsin gonul sen Albumdeki o resme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İlk Baharla İlgili Şarkı Sozleri; Bir İlk Bahar Sabahı Bir ilkbahar sabahı guneşle uyandın mı hic Cılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hic Bir ilkbahar sabahı guneşle uyandın mı hic Cılgın gibi koşarak kırlara uzandın mı hic Bir his dolup icine ucuyorum sandın mı hic Bir his...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Cocuklar İcin Ataturk Şiirleri Ataturk Şiiri Cocuklar İcin Mustafa Kemal (Fazıl Husnu DAĞLARCA) Mustafa Kemal'i gordum duşumde, Daha, diyordu Uğruna şehit olasım geldi hemen Sabaha, diyordu Al bir kalpak giymişti al, Al bir ata binmişti, al, Zafer ırak mı ? dedim, Aha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Yahya Kemal Beyatlı Şiirleri Yahya Kemal Beyatlıya Ait Tum Şiirler RİNDLERİN AKŞAMI Donulmez akşamın ufkundayızVakit cok gec; Bu son fasıldır ey omrum nasıl gecersen gec! Cihana bir daha gelmek hayal edilse bile, Avunmak istemeyiz oyle bir teselliyle Geniş kanatları boşlukta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,462Konular
981,122Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt