Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir insanın her konuda bilgi sahibi olması mumkun mudur?

0
379

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

Bir insanın her konu hakkında bilgi sahibi olması mumkun değildir Buna ,insanın omru yetmez Dunyada o kadar cok bilgi alanı var ki bunları tek tek oğrenmek insanın bir omur boyu surekli calışması demektir

oğrenmeye meraklı bir kişi bilginin boyutlarını bilince yanlış bir şey soylerim de mahcup olurum diye odu patlar Ben okudukca ve oğrendikce şoyle duşunuyorum; “Acaba daha ne kadar bilmediğim konu var Bir konuda bilmiyorum demek bana hic ayıp gelmiyor cunku başka konularda cok şey biliyorum Her şeyi bilmek zorunda değilim İlgi alanıma girmeyebilir Her şeyi sevmek ve bilmek zorunda değilim Ama bazı ilgi alanlarım olmalı

Herkesin en az bir uzmanlık dalı olmalı Yani o konuda cok bilgisi olmalı Zaten uzman ne demek? ?AZ KONUDA COK ŞEY BİLEN?

Similar threads

Bir insanın her konuda bilgi sahibi olması mümkün müdür? Bir insanın her konu hakkında bilgi sahibi olması olası değildir Buna ,insanın ömrü yetmez Dünyada öyle çok data alanı var oysa bunları bir bir öğrenmek insanın bir ömür boyu sürekli çalışması demektir öğrenmeye meraklı bir birey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
İnsanın Değeri İle İlgili Kompozisyon İnsanın Değeri ile ilgili makale Her şeyden once değer nedir Ne değildir? Once onu tanımlamaya calışalım Bir şeyi tanımlamak icin once onu anlamlandırıp manalandırmamız gerekir ki, o şeye bir değer kazandırıp, kıymet bicebilelim Yoksa ne varlığımızın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
genclere iş hayatında başarı taktikleri Zirvedeki zenginlere sorduk: Genclere başarılı olmak icin neler onerirsiniz? Sizin alanınızda başarılı olmak icin neler yapmalı? Tavsiyeleriniz neler? İshak Alaton: “ Sizi rahatsız etse de, kendinize, bazı sualler yoneltin Aranızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Sigara mekruh mudur? İslamın evrensel helal ve haramları Kuranı Kerimde ve onun acıklaması olan sunnette zikredilmiştir Evrensel helal ve haram derken kastettiğimiz şey, her zaman ve her mekana gore genel gecer olan helal ve haramlardır Sigara konusu gerek sunnette, gerekse Kuranı Kerimde yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
TRAFİK EĞİTİMİNİN ONEMİ Dunyada butun başarıların temellinde başarılı bir eğitim vardır Cunku dunyada eğitilmeye en yatkın beyin insan beynidir Bu gunku teknolojiyi bulan geliştiren insan, aldığı eğitim bilginin doğrultusunda kullanmaktadır İnsan dunyanın gelişmesine yaptığı calışmalar sonucu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
299
858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt