iltasyazilim
FD Üye
Zenginin biri ölümden ve kabirdeki yalnizliktan çok korkuyormus
Öldügüm geceyi kim kabre girerek sabaha kadar benimle geçirirse servetimin yarisini ona bagisliyorumdiye vasiyet etmis
Öldügünde Kim birlikte kabre girip sabahlamak ister?diye arastirmislar
Kimse çikmamis
Nihayet bir hamal, Benim yalnızca bir ipim var, kaybedecek bir seyim yok Sabaha kadar durursam zengin olurumdiye düsünerek kabul etmis
Ölüm eden zengin ile birlikte defnetmisler
Sorgu sual melekleri gelmis
Bakmislar kabirde bir ölü, bir canli var Nasil olsa bu ölü elimizde Biz su canli olandan baslayalimdemisler ve hamali sorgulamaya baslamislar
O ip kimin? Nereden aldin? Niye aldin? Nasil aldin? Nerelerde kullandin?
Sabaha değin sorgu sual devam etmis, adamin hesabi bitmemis
Sabahtan kabirden çikmis
Hazır, servetin yarisi senin, demisler
Aman,demis hamal, istemem, kalsin Ben, sabaha değin bir ipin hesabini veremedim pek servetin hesabini nasil veririm?
*
Öldügüm geceyi kim kabre girerek sabaha kadar benimle geçirirse servetimin yarisini ona bagisliyorumdiye vasiyet etmis
Öldügünde Kim birlikte kabre girip sabahlamak ister?diye arastirmislar
Kimse çikmamis
Nihayet bir hamal, Benim yalnızca bir ipim var, kaybedecek bir seyim yok Sabaha kadar durursam zengin olurumdiye düsünerek kabul etmis
Ölüm eden zengin ile birlikte defnetmisler
Sorgu sual melekleri gelmis
Bakmislar kabirde bir ölü, bir canli var Nasil olsa bu ölü elimizde Biz su canli olandan baslayalimdemisler ve hamali sorgulamaya baslamislar
O ip kimin? Nereden aldin? Niye aldin? Nasil aldin? Nerelerde kullandin?
Sabaha değin sorgu sual devam etmis, adamin hesabi bitmemis
Sabahtan kabirden çikmis
Hazır, servetin yarisi senin, demisler
Aman,demis hamal, istemem, kalsin Ben, sabaha değin bir ipin hesabini veremedim pek servetin hesabini nasil veririm?
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.