Bir jean ve tişört yetermişş! 1548618618 1548618618 birjeanvetisortyetermiss5c4e0b80693d3birjeanvetisortyetermiss5c4e0b80693d3 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdarjean&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ALL DERGİSİ SORDU: 'KENDİNİZİ SEKSİ HİSSETMEK İSTEDİĞİNİZDE NE GİYERSİNİZ?' ÜNLÜ İSİMLER, AĞIZBİRLİĞİ ETMİŞÇESİNE AYNI CEVABI VERDİ: RAHAT JEAN, TİŞÖRT VE STİLETTO Eda Taşpınar İşte en seksi kıyafetim! Kendimi seksi hissetmek istediğimde, rengi ateş kırmızısı olan mini Azzedine Alaia elbisemi, stilettolarımla beraber giyerim Daha seksi bir kıyafet düşünemiyorum Seda Akman Dekoltesiz de seksi olunur 'Makyaız, en doğal halimdeyken, bir jean ve beyaz tişörtle bile kendimi seksi hissedebiliyorum Mini etek ve göğüs dekoltesi olmadan, abartısız ve sade bir duruş bile kadını seksi yapabilir Benim için; uzun, siyah bir elbise yeter de artar bile Sinemis Candemir Kararı verince kolay! Seçimlerim nereye gittiğime yan olarak değişken Boxerın üstüne giydiğim tişört de oldukça seksi olabilir, üzerime oturan şık bir gece elbisesi de Siz kendinizi seksi hissetmeye karar verdikten daha sonra hal ve tavırlarınızla zaten seksi olursunuz Kıyafet, aksesuvar, makyaj ve saç, sadece bunu tamamlayan ufak detaylardır diye düşünüyorum geccecom