Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Kaç sorum Var [Yardım]

Bir Kaç sorum Var [Yardım]
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar oyunda yeniyim eski metin2 ve KO oyuncusuyum bi ara movaya başlamıstım ama rpg nin tadı bir başka Bu yüzden aion a başladım ve çok bir şey bilmiyorum
Sorularım :
İnternteki gerçek parayla alınan eşyaları satın aldıktan sonra nereye gelir
Premium kodlarını nereye girebilirm
Kanatı kaçıncı seviyede açılır
Kanatı nasıl açabilirm
Hiç kestiğim yaratıklardan silah düşermi
Silahları silah satıcısı dışında nerde bulabilirim
Bide ben keşif eriyim 2 elli bıçak kulanma becerisini öğrendikten sonra çifte bıçak falanmı almam gerekiyor ?
cevaplıyan ve cevaplıcak herkeze teşekkürler

Similar threads

http:img293**************img2934908god2rz5 Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
God of War 2 Tam Çözümü Oyuna başlamak için 7 adam seçme şansımız var ama bu adamları da açması var tabi ki Ben size bu adamları açmak için neler gerektiğini yazdım Üstelik hepsinde de ayrı bir kıyafet ve özellik var Bunların yanı sıra oyunun bazı yerlerinde Phoenix Feathers ve Gorgon Eyes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Sinemaseverler için hazırladığımız hayatta en az bir kere izlenmesi gereken filmler listesi ile karşınızdayız. Ölmeden önce mutlaka izlenmesi, seyredilmesi gereken filmleri sizler için bir araya getirdik. Yayınladığı dönemin en çok izlenen filmleri olma unvanına sahip olan filmler de var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,510Konular
982,885Mesajlar
30,664Kullanıcılar
MinaSon üye
Üst Alt