nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Bir Kadına söyLenecek en hoş tümce ))
Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış
Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış
Komodinin üstünde bir kadeh su ve iki aspirin duruyor
Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri pak ve ütülenmiş
Aspirinleri içerken,komodindeki anekdot dikkatini çekmiş;
''Sevgilim, günaydın Kahvaltın mutfakta Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim Seni seviyorum
Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş
Bakmış oğlu yerleşik, kahvaltı ediyor Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor Yerleşik, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, ayyaş olarak eve geldiğinde Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardındaki kustun, sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı
Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım O vakit niye herşey temiz, kahvaltı hazırlanmış ve gazetem dargın?
Onu mu soruyorsun Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp,pantalonunu çıkarmaya çalıştığında,
Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamımdedin *
Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış
Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış
Komodinin üstünde bir kadeh su ve iki aspirin duruyor
Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri pak ve ütülenmiş
Aspirinleri içerken,komodindeki anekdot dikkatini çekmiş;
''Sevgilim, günaydın Kahvaltın mutfakta Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim Seni seviyorum
Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş
Bakmış oğlu yerleşik, kahvaltı ediyor Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor Yerleşik, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, ayyaş olarak eve geldiğinde Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardındaki kustun, sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı
Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım O vakit niye herşey temiz, kahvaltı hazırlanmış ve gazetem dargın?
Onu mu soruyorsun Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp,pantalonunu çıkarmaya çalıştığında,
Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamımdedin *