Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Kadına soyLenecek en guzeL cumLe =))

Bir Kadına soyLenecek en guzeL cumLe =))
0
217

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bir Kadına soyLenecek en guzeL cumLe ))

Akşamdan kalma adam, buyuk bir başağrısı ile sabah uyanmış
Zorlukla gozlerini acıp, yerinden doğrularak, şoyle bir etrafına bakınmış

Komodinin ustunde bir bardak su ve iki aspirin duruyor
Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve utulenmiş
Aspirinleri icerken,komodindeki not dikkatini cekmiş;
''Sevgilim, gunaydın Kahvaltın mutfakta Ben alışverişe cıkıyorum, erken donerim Seni seviyorum

Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı icin mutfağa gitmiş

Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
Evlat, dun gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dun gece saat 3'u geciyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde Once koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı carptın, bir gozun morardı
Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
Onu mu soruyorsun Annem seni surukleyerek yatak odasına goturup,pantalonunu cıkarmaya calıştığında,

Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamımdedin

Similar threads

Bir Kadına söyLenecek en hoş tümce )) Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış Komodinin üstünde bir kadeh su ve iki aspirin duruyor Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri pak ve ütülenmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Adam akşamdan kalma buyuk bir baş ağrısıyla uyanmış zorlukla gozlerini acarak, yatağından doğrularak şoyle bir etrafına bakmış komodinin ustunde bir bardak su ve iki aspirin duruyor yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri utulenmiş durumda aspirinleri icerken komodindeki not dikkatini cekmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Bir Bayan İçin En Güzel Cümle! en hoş cümleler hoş cümleler facebook cümleleri bir bayan için en tümce facebook Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış Komodinin üzerinde bir bardak su ve iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
bir bayanın eşine olan sevgisi 1548449587 1548449587 birbayaninesineolansevgisi5c4b7735d7e56gifbirbayaninesineolansevgisi5c4b7735d7e56gif birbayaninesineolansevgisi5c4b7735d7e56gif Bir bayanın eşine olan sevgisi ıÜüAkşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabahtan uyanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Evli adam Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabahtan uyanmış Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri pak ve ütülenmiş Aspirinleri içerken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt