Bir Kadına soyLenecek en guzeL cumLe ))
Akşamdan kalma adam, buyuk bir başağrısı ile sabah uyanmış
Zorlukla gozlerini acıp, yerinden doğrularak, şoyle bir etrafına bakınmış
Komodinin ustunde bir bardak su ve iki aspirin duruyor
Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve utulenmiş
Aspirinleri icerken,komodindeki not dikkatini cekmiş;
''Sevgilim, gunaydın Kahvaltın mutfakta Ben alışverişe cıkıyorum, erken donerim Seni seviyorum
Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı icin mutfağa gitmiş
Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
Evlat, dun gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dun gece saat 3'u geciyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde Once koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı carptın, bir gozun morardı
Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
Onu mu soruyorsun Annem seni surukleyerek yatak odasına goturup,pantalonunu cıkarmaya calıştığında,
Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamımdedin
Akşamdan kalma adam, buyuk bir başağrısı ile sabah uyanmış
Zorlukla gozlerini acıp, yerinden doğrularak, şoyle bir etrafına bakınmış
Komodinin ustunde bir bardak su ve iki aspirin duruyor
Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve utulenmiş
Aspirinleri icerken,komodindeki not dikkatini cekmiş;
''Sevgilim, gunaydın Kahvaltın mutfakta Ben alışverişe cıkıyorum, erken donerim Seni seviyorum
Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı icin mutfağa gitmiş
Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
Evlat, dun gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dun gece saat 3'u geciyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde Once koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı carptın, bir gozun morardı
Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım O zaman niye herşey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
Onu mu soruyorsun Annem seni surukleyerek yatak odasına goturup,pantalonunu cıkarmaya calıştığında,
Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamımdedin