Bir Kadının İstegi KADIN fatih? ERKEK Söyle KADIN ERKEK Söylesene! KEDIN Acelen varsa söylemiyim ERKEK Acelem yok fakat çikicam, söyle KADIN Söyle söyle diyip üstüme gelme ERKEK Ya niye üzerine geliyim Bisey söylemiycek miydin? KADIN Yok bisey yok Ne söylicem ama sana? ERKEK Yanlis anladim çağrıda bulunmak oysa Çikiyom ben o zaman KADIN Çik sen, çik Daima kaç! ERKEK Yok kaçirmam otobüsü bugün Bak daha onbes dakka var KADIN Altinda kalirsin insallah! ERKEK Ne? KADIN Bisey söylicem demistim Ama beni dinliycek zamanin değil tabii ERKEK E sen ne söyliyim ki demedin mi? KADIN Git, işlenmiş git! ERKEK Hey allahim! Ben gene yanlis anladim o vakit Söyle,dinliyom KADIN Heeeee! Bes dakka kalmis otobüsün kalkmasina Söyle söyle diyip ERKEK Euzübillahiminnnn KADIN Ne? ERKEK Değil bisey Söylicen mi? KADIN Söyliyim de bir an önce kaç dimi? Vaktini aliyomArkadaslarin özlemislerdir seni ERKEK Hayatim, hergün görüyorlar beni Niye özlesinler? KADIN Özlerler Onlari can kulagiyla dinlersin çünkü Nedense ise giderken fazla neseli oluyorsun Ne bekliyorsa seni orda ERKEK Bi batmış is bekliyo Ne beklicek ama? KADIN Biliyorum o isleri Iki ayakli, boyali, parfümlü isler ERKEK Değil artik, daha neler! Senin sinirlerin bozuk galiba KADIN Evet bozuk Sabah beri pesinden kosuyoruz, bisey söylicez diye ERKEK Söyle diyom ben de sabahtan beri KADIN Sorun da bu zaten Söyle diyosun söylüyorum, sus diyorsun susuyorumBenim söz hakkim mi var bu evde? ERKEK Güzel karicim niye olmasin! Ya, ben sana ne zaman sus dedim oysa? KADIN Bi de deseydin Konusmaya da hakkim olmasin Su televizyon benden degerlidir bu evde ERKEK Yok artik böylece da degil, en ince ayrıntısına kadar abarttin Senin canin sikkin anladim KADIN Ne? Öyle da degil mi? ERKEK Degil tabii KADIN Yani ona yakin Anladim Avukata gidiyorum ERKEK Ne? KADINAvukata gidiyorum Bu is biter Hüüüüüüü! ! ERKEK Ya, ne dedim ancak ben simdi? KADIN Allahim bi de soruyo Hemen gidiyorum ERKEK Nereye? KADIN Bi telefunkenden degerli olmadigim bu evden gidiyorum ERKEK Hey allahim Her lafi kiçindan bilmek zorunda misin? KADIN Oha! ERKEK Hayir güzelim Yani herseyi yanlis anliyorsun, onu söylüyorum KADIN Hayvan ERKEK Peki işlenmiş Agzimdan kaçti, özür dilerim KADIN Bir kiçimiz eksikti ERKEK KADIN Arkamdan ne küfürler ediyosundur Yüzüme kiç diyosan ERKEK Sustuuum KADIN Susma! ERKEK Ne? Nasi? KADIN Susma! Bisey söyle, kaçma Sus, konu kapansin Git isine mutlu mutluHayat devam etsin Değil o kadar ERKEK Tamaaam konusalim Ise gitmiyom o vakit KADIN Naaparsan yap Ben gidiyorum ERKEK Nereye? KADIN Odama ERKEK Eeeee? KADIN Ne istiyorsun? ERKEK Konusmak KADIN Günaydiiiin! ERKEK Eveeet, heh he! KADIN ERKEK Yaa dur! saka yaptim Etraf yumusasin diye Aglama ya! KADIN Hüüüüüü! Üzme sen kendini benim için ERKEK Kimin için üzcem, karim diil misin? KADIN Olmaz olaydim ERKEK Tatlim Büyütüyorsun lakin KADIN Ne? ERKEK Birazcık abartmiyor musun? KADIN Ben mi? ERKEK ! ? KADIN Ben mi ha! Ben mi? Ben mi büyütüyorum? Topluyorum ERKEK Ne? KADIN Derhal esyalarimi topluyorum ERKEK Saçmalama! KADIN Birak kolumu, biraaak! Despot tip ERKEK Cilalı Dokunmuyorum Fakat gitme, konusalim KADIN Uzakta dur! Polisi ararim ERKEK Yok artik Hirsiz miyim ben? KADIN Evet, hirsizsin Hayatimi, yasama sevincimi çaldin ERKEK ! KADIN Söylicek bisey bulamadin Dilini mi yuttun? ERKEK Tüm bunlari ne süre yaptigimi düsünüyorum KADIN Beyimiz tartışma istiyor galiba! ERKEK Hayir lakin KADIN Hazır Ağız Dalaşı istiyosan, kavga ederiz Noolcaksa olsun ERKEK ! KADIN Gülücek bisey görmüyorum ben durumumuzda Evliligimiz catirdiyor ERKEK ! KADIN Siritma! Ant ederim Avukati aricam ERKEK Istersen ara fakat KADIN Peki, anında çeviriyorum ERKEK Nisantasi'ndan gidelim KADIN Senin gelmene gerek yok Ben taksiyle giderim ERKEK Ben de geliyim Keza su uzun cilt cekete de bakariz KADIN Hiii? ! ! Sen nerden biliyorsun o ceketi? ERKEK Ajandana not almisin bugün bana bildirmek için Orda gördümSimdi aklima geldi KADIN E evet Sey! ERKEK Ben de arayip ayirttirdim KADIN Inanmiyorum ERKEK Bu Vesileyle aliriz KADIN Nereye? ERKEK Avukata KADIN Eee evet ERKEK veya istersen bugün gitmeyelim avukata Gönder ceketi almaya gidelim KADIN Aaaa eeeeee olur ERKEK Hayatim? KADIN Efendim? ERKEK Sen bana ne söylicektin? KADIN Bosveeeer