Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir Kadının Kaç Sevgilisi Olmalı?

Bir Kadının Kaç Sevgilisi Olmalı?
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bir Kadının Kaç Sevgilisi Olmalı? Bir Kadının Kaç Sevgilisi Olmalı? Bir arkadaşım şöyle demişti: “ Bir kadının üç sevgilisi olmalı! Birincil duyduğumda tüylerim ürpermişti Bunun abuk subuk ve altı manâsız bir cümleden öteye gitmediğini düşünmüştüm Sizce bir kadının kaç sevgilisi olmalı? 1548451687 1548451687 birkadininkacsevgilisiolmali5c4b7f6931260birkadininkacsevgilisiolmali5c4b7f6931260 http:estbmsncomiC8C5DA2D78932485B88E1A128763DB9 Olağan şartlarda herkesin vereceği cevap, kesinlikle tek kişidir Dinlerken ben de o kadar düşündüm Sadakati, aşkın kutsallığını ve sonuna kadar sevgiyi savunan biri olarak, tabii ancak herkesin bir sevgilisi olmalıdır Nedenini sordum Şöyle açıkladı: “Kadının bir sevgilisi olmalı, kulağına aşk sözleri fısıldamalı Kültürü, birikimi, görgüsü, vizyonu ve kalitesi ile diğer bir dünyaya taşımalı Şiirden, edebiyattan, resimden anlamalı Kadının hiç görmediği, bilmediği bir pencere açmalı Ruhunu beslemeli, sohbet edip tartışılacak, dertlerini, sorunlarını konuşacak ve içten çözümler üretecek bir adam olmalı Sevgiliden fazla dost olmalı Her halinle seven, makyaız, pembe ayılı pijamanla dolaşırken, sana yeniden hayran bakan bir erkek olmalı İkinci sevgili, fiziki sorunları olmayan biri olmalı Onunla gezip, eğlenip, sefa sürmelisin Hediyelerle, çiçeklerle şımartılmalısın Şık mekanlarda, şampanyalar içip, pahalı yaşamı tanımalısın Kalite ve zevk ile tanıştırmalı Para nasıl harcanır, nerede yenir, içilir, onunla görmelisin Üçüncüsü, seni geceler boyu zevkin doruklarına çıkarmalı Dokunmaktan, öpmekten, sevişmekten anlamalı Coşku, adrenalin ve arzu, o adamla yaşanmalı Bunları dinleyince, aldı beni bir hafıza Acaba erkekler bu formülü daha evvelden öğrenmiş olabilirler mi? Geçmişten günümüze aldatmanın ve çok eşliliğin erkekler kadar her dönem moda olduğunu düşünürsek, benzeri onlar bu işi biliyorlarmış fakat bize çaktırmıyorlarmış gibi geldi Peki, bu özelliklerin tümü bir adamda olamaz mı diye sordum Zormuş! Rasyonel fakat ahlak yok Eski devirlerde olsa, birazcık daha kolay olabilirdi Bu zamanda hepimizde cep telefonu, internet gibi teknolojik donanım varken; üçünü bir arada yürütmek epeyce şiddet geldi bana Tilkinin kuyrukları birbirine girer vallahi! Tam ikinci ile Paris’e uçmak üzere havalimanına gelmişiz, telefon çalıyor, birinci arıyor Ne diyeceksin? Anonslar yüzünden arkadaşlarla toplantıdayız gibi saçma bir bahane de işe afacan Hem arayanı atlattın diyelim, yanındaki kim olduğunu sorduğunda ne yanıt verilecek? Hepsine benzer lakap olmaz Birinci, aşkım, sevgilim derken; senin kalkıp Bilmemne Bey diyecek halin de değil Bu sırada, üçüncünün de mesaj atacağı tutar Cebini kapatsan, birincil açtığın anda mesaj yağmaya başlar Offf! Çok karıştı orası, ben işin içinden çıkamadım Fiilen hepsini biraz tebessüm edin diye yazdım Aşkın o koyu gururu bunları kaldırmaz Zaten bir yürek, başka birine kaydıysa; ne bedenine, ne beynine kimse dokunsun istemez bayan Ancak bu yazıyı yazdığım gibi, yalnız ve sevgilisiz gecelerden birinde olunca insan, iblis dürtüyor, aklıma da gelmiyor yok hani! Bir kadının üç sevgilisi olmalı! Birisi bitkin olduğu için kendi evinde uyuduğunda, onun boşluğunu dolduracak, kollarında sizi saracak öteki sevgili yedekte durmalı Aman ha! Siz gerçi bu yazılanlara uymayın Ben bu gece azıcık fitne fücurum Keza benim bahanem hazırlanmış Osmanlı geni taşıyan bir kadın olarak, harem kültürünü çözümlemek istedim Bu devirde padişah benim Ayrıca aşk yazıyorum, acilen malzemeye ihtiyacım vardı Kendim için bir şey istiyorsam namerdim; tümü iş aşkından!​  

858,477Konular
981,295Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt