Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

bir kara fatmanın günlügü

bir kara fatmanın günlügü
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
bir kara fatmanın günlügü Dün gece yeniden ölümle burun buruna geldim Kendime bir hasar geleceginden degil ama karim Cemile ne yapar sonradan Biz aksam yemegimizi genelde Saat 1112 gibi yerdik, ama konut sahiplerimizin misafiri geldiginden geç vakitlere değin oturup yatmadilar Neyse fakat konuklarin gitmesiyle birlikte uykuya daldilar Bir süre ortaligin sakinlesmesini bekleyip, yiyecek toplamaya basladim Bugün misafirler geldigi için menü çok zengindi Pasta ve börek kirintilarina bayiliriz Her neyse ben nevaleyi toplarken pat diye mutfagin isigi yandi ve Aaaaaa! Karafatmadiye bir ses duydum Salak adam, ben bir erkegim Fatma da nereden çikti Benim adim Ismail Böyle seyler delikanliyi bozar Hadi beni karimla karistirdin diyelim Sen ne dek korkak bir adamsin Benim kaç katim büyüklügünde olmana ragmen bu bagiris da ne böyle? O korkunç sesin kesilmesiyle birlikte,yarı ben ona bir şey yapmisim gibi beni kovalamaya basladi Inanin böylece da uyarı ediyorum, tabak, çanak kadeh üzerinde dolasmamaya çünkü bu dingilin karisi çok titiz Bazen diyorum ki bu giciklarin misafiri Geldiginde git ortalarda dolas bu vesile ile utanilacak duruma düssünlerFakat yapamiyorum iste Ne olursa olsun, ekmek yedigin tekneye fena gözle bakmamak gerekir Ben eve geldigim ilk yillari hatirliyorum da ne güzeldi o günler Rahmetli kayinbabam ve kayinvalidem beni evlerine kabul etmislerdi O zamanlar rahattik, çünkü konut sahibimiz Riza amca kördü Bu sebeple evin her uygun serbestçe dolasabiliyorduk Hatta Riza amcayla ayni sofrada yemek yemek yedigimiz günlerde oldu Yine De bizleri görebilseydi nasil davranirdi bilmem fakat o defalarca yüregimizde yasayacak Riza amcanin durumu öyle iyi sayilmazdi, memur emeklisiydi Bu evde rahmetli karisininmis,bu yüzden yiyecek konusunda bu değin fazla seçenegimiz yoktu Ama daha mutlu ve huzurluyduk Riza amca bir Gün görünmez kazaya kurban gittiGerçi onun için bütün kazalar görünmezdi Riza amcanin topraga verildigi gün biz de oradaydik Karsi komsusu Osman Akıllı bey bize geldiginde ceketini asmisti Biz de bunu firsat bilip ceketin cebine girdik Ardindan Osman Zeki beyle birlikte mezarliga dogru yola koyulduk Riza amcanin üç tane oglu vardi ama bugüne değin sadece nüfusta gözüküyorlardi Hayirsizlar daha birincil Günden evi satisa çikardilar Evi Su anda oturan adam ve karisi satin aldi Eve bacak basmalariyla kayinbabam ve kayinvalidemi öldürmeleri bir oldu Adam sonradan igrenerek cansiz bedenleri kagida sararak çöpe atti Sanki kendisi çok temizmis gibi Halbuki tuvaletten çiktiktan daha sonra ellerini yikamadigina daima sahit oldum Simdilerde kendine üzerinde rahmetli kayinvalidemin devlete ait olan bir ilaç almis, defalarca üzerimize sikip duruyor Kayinvalidem Sultan hanim gençliginde fotomodel oldugu için bu nesil ilaçlarin üstünde resmi bulunuyor Hatta bir iki Reklam filminde de oynamisti Fakat evlenince mecburen birakti Çünkü kayinbabam bütün bir Osmanli erkegiydi Bugüne kadar rahmetli Riza amcanin anisina bu evde oturduk, artik daha pozitif dayanacak halimiz kalmadi Ese dosta haber saldik Kendimize kadar bir konut bulur bulmaz tasinacagiz buradan Şayet de sizin evinize yerlesiriz hayat bu muhakkak mi olur?birkarafatmaningunlugu5c564aeed5f37gifalt :puhas: :puhas: :puhas:birkarafatmaningunlugu5c564aeed5f37gifalt :puhas: :puhas: :puhas:  

858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt